Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti is mondtok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti is mondtok ilyen a barátnőtöknek? Nők nektek ez tetszik?

Figyelt kérdés
Barátnőmet, úgy szoktam becézgetni hogy kis pockom, nagyon ritkán egy évben egyszer szerelmem. Esetleg én kis krumplis tésztám. Van olyan hogy kis rbancomnak, rabszolga nőmnek hívom. De nem bunkózásból, vagy megalázásból csak is kedvesen.:) Néha meg kérdezem tőle, hogy ki az én kis rbancom/krvám vagy ki az én rabszolgám? És akkor mondja hogy ő... Nálatok is van ilyen? Olyan is van hogy asszonynak, anyucinak hívom. Volt már olyan is hogy mondtam neki, hogy urad parancsolod kéret egy főzet kávét... Annyira imádom szekálni, csipkelődni vele.

2016. jan. 19. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nyald le a cípőm ó te retkes kis szolga, jeee ez az te kis hurva, tedd alá :-D
2016. jan. 19. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem tök rendben van,amíg poén.És látszik,hogy te annak szánod és a barátnőd is érti a humodod.Persze vannak akik ezeken megbotránkoznak,de ez is normális.Nem vagyunk egyformák.

Nálunk is vannak hasonlók a párommal.A "csúnyábbak" persze csak négyszemközt, :) mert van egy kisgyerekünk. Akit szintén becézgetek folyton.Pl husikám,cukorborsóm..Minden ami finom,mert ő maga is olyan kis finomság. :)

2016. jan. 19. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem a barátnőm gazdámnak szólít. Ilyenkor mi van? Nem tudom leszoktatni róla, sőt igazából macskának képzlei magát. néha nyávog, bújik, ha nem tetszik neki valami akkor fúj is. Amúgy én büdös-nek szoktam szólítani.
2019. ápr. 1. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: nem büdösnek szoktam szólítani hanem "te büdös"-nek. Esetleg jószágnak.
2019. ápr. 1. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a becézést, és nekem sem jön a számra. Az még nem jelenti azt, hogy másnak nem szabad nyilván.
2019. ápr. 1. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!