Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy lányba, ő a legszebb. Az a baj, hogy én szerintem nem vagyok valami szép. Elég sok pattanás van az arcomon. Mit tudok tenni, hogy csökkentsem őket? Mostanában csokit sem ettem (több hete), mégsem lett jobb a helyzet. Egy fogszabályzás is rám férne, egy fogszabályzó nem olyan olcsó. És még ami zavar az az, hogy túl sovány vagyok. Kb.180 cm és 55 kg. Eszem rendesen, erősítgetek is egy kicsit. Nem nagyon sikerül híznom. Mi segíthet ezen? Ennek ellenére tetszhetek a lánynak? Próbálom szeretettel és kedvességgel pótolni a külső "hibáimat". Elég összetettre sikerült ez a kérdés, de remélem tudtok segíteni.15 éves fiú
2010. márc. 27. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sokféle pattanás elleni krém van, biztos van otthon valami (asszem cink-oxid tartalmú kell). De az is jó, ha soxor lemosod az arcod vízzel és szárazra törlöd, lényeg, hogy sose maradjon nedves! (Am a csoki dolog hülyeség.) Én 16 vok, nekem is kb ilyen bajom van, bár én 175 centi 60 kiló vagyok. Egyél lefekvés előtt, sokszor egy nap! Én gyúrok, mint állat, zabálok is, de én sem hízok annyit. Hajrá!
2010. márc. 27. 16:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! AZ a baj, hogy 180 cm 55 kg szerintem sokkal rosszabb,mint a tiéd.Félek, hogy esetleg valami komolyabb betegség miatt van.
2010. márc. 27. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hali Casanova!

nem,vagy egyedül egy kis önbizalom növelésként leírom neked ezt a történetet hogy talán segítsen egy kicsit :volt egyszer régen egy fiú...ez a fiú elég csúnya és kicsit fogyatékos is volt, a barátai nem értették hogy minden buli után ez a fiú legalább egy csajjal ment haza...:|

a titka pedig a következő volt:a buli alatt minden lányhoz odament és bedobta magát nekik,persze sok elutasítást kapott de rá se rántott mert tudta hogy egyszer úgyis sikerülni fog ha legalább 100 ból 1 is :D,

. szóval te szerintem nem vagy nagyon csúnya és még fogyatékos sem. ha neki sikerült neked is fog , csak add magad ne félj ezt a lány észre fogja venni... jah és a legfontosabb legyél vele együtt sokat (2esben!). :D sok sikert !

2010. márc. 27. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:
A fogszabályzó nem csak, hogy nem olcsó, az kb 2 évig rajtad is lesz, a kivehetős meg szart sem ér. Sportolj inkább, mint eszel, mert abból csak zsír/háj lesz. Van egy srác az osztályomban tele van pattanással az arca, de még úgy is helyes (bőrgyógyászhoz jár, de nem segít neki :S). ÉN nem egyszer láttam, hogy egy gyönörű saj csúnyácska/átlagosabb sráccal járt :)... sok sikert!
2010. márc. 27. 16:36
 5/11 anonim ***** válasza:

A fogszobályzóban am semmi rossz nincs, elöző!

Nekem is van és ha megszereted, hozzászoksz, akkor olyan lesz, mintha egy ékszered lenne a fogaidon, mint egy nyaklán vagy gyűrű vagy fülbevaló. Lehet váltogatni a "színét" (<-nem az egésznek de nem fejtem ki teljesen) és szép is mondjuk ;)

2010. márc. 27. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A pattanások:

Körzeti orvos ad beutalót a börgyógyászatra, ott tudnak leginkább segiteni.

A soványság:

Könnyen emészthetö tápdús kajákkal könnyen felhizhatsz.

A hal és a csirkehús az nagyon jó.Hozzá tészta, oliva olajon párolt zöldség stb. Ha tudsz venni energiaport akkor ahoz még egy tojást is beturmixolhatsz! Tojást napi 2x, 3x, nyersen, vagy lágytojásnak, tükörtojás, rántotta hagymával, kenyérrel, igy megvan a reggelid!Kenyér, teavajjal szalámival, sajt sok-sok, tej napi legalább 1 liter. Szölöcukor a kakaóba még!

Én is ilyeneket eszem mostanában, 39-röl 50 kilóra hiztam 1 év alatt. Rendesen, minden!!nap kell edzeni, gyengével kezdve, nem megeröltetni, de mindig fokozatosan többet, finomakat enni de nem hányásig és akkor fogsz eredményt is elérni.

A hizásra oda kell figyelni, nehogy a bör széjjel repedjen a gyors kúrától.

A fogszabályzás:

:S ahogy érzed, de szerintem várjál, hátha összejöttök. Esetleg kérd ki az ö véleményét.

Nem lehet probléma amúgy, szerintem nagyon aranyos és rendes srác vagy!

Nekem már az alapján is szimpi vagy, ahogyan leirtad a kérdésedet!

2010. márc. 27. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Téged véletlenül nem Balázsnak hívnak? :D De most komolyan!!!
2010. márc. 27. 16:46
 8/11 anonim ***** válasza:

a pattanásokra tényleg a bőrgyógyász a legjobb, de kipróbálhatod az élesztőt is, napi egy kiskanál élesztő evése elég régi módszer ahhoz, hogy beváljon =)

a vékonység szerintem nem sok lányt zavar, bár azért van egy pont, ahonna tényleg zavaró lehet. amit tehetsz, hogy sok húst eszel és rendszeresen sportolsz mellette,a húsfélék segítenek, hogy izomfehérjéket állíts elő.

a fogszabályzó meg tényleg nem egy olyan dolog, ami egy normális lányt zavarna =)

2010. márc. 27. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:

1. A nat geo-n bebizonyították hogy a bőr zsírszintjét egyáltalán nem növeli a csoki! Így nem is leszel tőle pattanásosabb.

2. Sörélesztőt vegyél a patikában Az egy komplett B vitamin bomba. Plusz még cinket tartalmazó készítményt.

Minden este lefekvés előtt beveszed és segíti az esti bőrregenerciót.

3. Tisztítsd az arcod! Az oriflame kétszínű rúzsra emlékeztető korrektora régen egy csodaszer volt! Egyetlen éjszaka alatt eltűnteti a legcsúnyább pattanást is. Csak sajna gyorsan fogyott ugyanis az egész arcom bekentem vele.

4. Járj szoliba és napozz többet. A szolit javaslom 3-4 naponta, de csak pár percet és nem erősben. Az ugyanis szép színt ad az arcodnak és jól szárítja is a pattanásokat.

5. Szedj tömegnövelőt, de csak módjával. A Mus-L Blast a Hervisben pl eléggé jó. A napi javasolt adag felét, harmadát vedd be, és gyúrj vele. Nem kell izomagynak lenned, elég ha szálkás vagy.

De ne konditeremben gyúrj, hanem járj el sportkörbe! A birkózás pl eléggé jó felépítést ad.

6. A külső önbizalmat ad és segít felhívni a csaj figyelmét, de ha amúgy nem érdeklődik irántad akkor cseszheted.

Ha belenyugszol abba ahogy nem tetszel magadnak, akkor szomorkodhatsz, de az nem segít.

A külsődnek elfogadható szinten kell lennie, ha bármit is akarsz a csajoktól.

2010. márc. 27. 17:45
 10/11 anonim ***** válasza:

sztem nagyon édes vagy, egyértelmes lány ezt látni fogja:)

19L

2010. márc. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!