Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miota ilyenek az oszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miota ilyenek az oszinte kapcsolatok?

Figyelt kérdés

Miert kell minden sz.art kitenni a netre. Az egyik ismerosom par honapja jott ossze valakivel, akarhanyszor talalkoznak, mindig selfie-znek. Ilyen selfie, olyan selfie, jaj, most tvt neznek, nyomnak 1 selfie-t, bort isznak, nyomnak 1 selfie-t, elmenni ide vagy oda selfie...

Miert kell facebookon elni?

2016. jan. 18. 10:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mert ennyit tud felmutatni vagy az egyik fél, vagy mindkettő, státuszszubolumként, hogy neki van egy párja, aki jo parti. látszolag legalábbis, de lehet, hogy tényleg. ennyi van mögötte.
2016. jan. 18. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
10. Komolyan ezt mondta, hogy erre való?:O Akkor a privát üzenetküldés funkció minek rajta? Tök felesleges. Na meg nem mindegy milyen élmény. Máskor azt is rakd ki ahogy sz.arsz vagy dugsz, hadd lássa mindenki, hiszen ez a célja, lehessen lájkolni. Ja de simán ki is nézem belőled, hogy megteszed....:D
2016. jan. 18. 10:40
 13/15 anonim ***** válasza:
#13 Tényleg ezt mondta, arra reagálva hogy az emberek szeretnének dislike gombokat, és elmagyarázta hogy miért. Nyilván lehet rajta mást is csinálni, de ez a fő funkciója. Tudod, nem mindennek van egy funkciója. Ott van pl. az újság, abban vannak a hírek, de van benne apróhirdetés, meg rejtvény is, nem csak az hogy mi történt előző nap a világban. Sőt, még a feneked is kitörölheted vele. :) Engem egyébként tavaly letiltottak a facebookról, és eléggé elszoktam tőle, így bár most megint aktív a fiókom, nem sok olyan képet osztok meg amin szarok. :)
2016. jan. 18. 10:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Ugyan én se értem ezt a mindennapos nonstop szelfizgetést, meg a napi 20 fotót az ebédről/kávéról/macskáról, de lássuk be, a facebook arra van, hogy megoszd mi van veled. Nálunk a családban utazás után szokás sok fotót feltenni, valaki szerint ez is felvágás meg marhaság, de olyan ismerőseink vannak, akiket érdekel is, hogy mi történik velünk.

Ha van egy ismerősöd, akinek idegesítenek a megosztásai, akkor vagy töröld az ismertséget, vagy egyszerűen iratkozz le róla, és nem nyomja a képedbe az üzenőfal a szelfijeit.

2016. jan. 18. 13:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen ismerőseim.Amikor van valakijük játszák az álompárt úgy kb pár hónapig max egy évig aztán mikor vége akkor meg bújkálnak egy ideig.Utána előjönnek és pl a pasik mindenféle utálkozós idézeteket tesznek ki,hogy "az összes nő ilyen meg olyan r...c",csajok szintén pasikkal ugyanezt.Majd később még is összejön valaki megint és minden kezdődik elölről :P
2016. jan. 18. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!