Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek helye az életemben a párom mellett?
Sziasztok!
Úgy 4 éve megismerkedtem egy sráccal, jó haverok lettünk, majd barátok (nekem külsőre, meg amúgy sem jön be mint férfi, csak barát). Nekem lassan 1 éve van párom, nagyon szeretem őt, vele képzelem el a jövőmet, össze is költöztünk pár hónapja, szeretnénk gyereket is. Viszont, itt van ez a fiúbarát, aki szeretné, ha sokat foglalkoznék vele. Úgy érzem, nem helyes a párom mellett egy másik férfival tartanom a kapcsolatot, aki nem mellesleg szerelmes belém. Nincsen nagyon beszélnie másokkal, nekem nagyon sok dolgom van, és amióta van szerelmem, rosszul érzem magam. Mármint hogy egy másik férfival is beszélek. Ha volt valami problémám a párommal, persze elmondtam ezt neki, a végén meg már a fiúbarátom folyton hajtogatta szakítsak a párommal, akivel csak gondjaim vannak. Úgy érzem, ő azt akarja, nekem ne legyen senkim és csak vele törődjek. Nekem konkrétan nincsen szükségem fiúbarátokra, de sajnálom őt, hogy egyedül marad. Tippek, tanácsok!? Szeretnék végre nyugodt életet a párommal!
Igen, mondtam neki, hogy nem akarok semmit tőle úgy, de még korábban. Miért nem vele beszéled meg ezt? És ha rossz a kapcsolata? Akkor is miért kell bele szólni? Ezt sose értettem, majd mindenki eldönti idővel mi a jó, mi a rossz neki. És amúgy ha annyira rossz lenne ott neki, akkor már rég lelépett volna... gondolom én, nem tartozik rám.
Válaszolnék még: tudom hogy nem használja, mert nincsen nete otthon, most munkája sincs, és elég sok mindent megbeszéltünk egymással.
Akivel teher a kapcsolattartás,azzal nem tartod.
Ne írj neki és kész.
úristen, mintha én írtam volna.. szintén volt egy fiúbarátom évek óta, aki be is vallotta, hogy többet szeretne tőlem, de én világosan megmondtam,hogy csak barátként tekintek rá, úgy tűnt fel is fogja.
aztán összejöttem a párommal . mindig kérdezgetett róla. aztán ha mondtam valamit, utána később megpróbálta azzal az információ morzsával negatívan beállítani nekem a páromat. + egy idő után arra lyukadt ki, hogy nem illünk össze és szakítsunk.
ezt elmondtam a páromnak, akkor kb fél éve voltunk együtt. hát nem nagyon tetszett neki, de rám bízta,hogy továbbra is tartom -e vele a kapcsolatot.
de én úgy döntöttem, hogy nem, elég volt. vagyis adtam neki még egy esélyt, de tisztáztam, hogy ne pocskondiázza a párom és ne csak ő legyen végre a téma . de nem sikerült betartania,újra ott lyukadtunk ki,hogy szakítsak vele. itt lett vége számomra a barátságnak. megszakítottam vele a kapcsolatot. persze utána hallottam,hogy a hátam mögött elhordott a közös barátoknak, hogy fontosabb az aktuális kanom, mint ő.
de a mai napig nem bántam meg, hogy így döntöttem. ha tényleg a barátom lett volna, akkor együtt örült volna a boldogságomnak, nem pedig próbált volna lebeszélni róla, amikor látta rajtam,hogy jól kijövök a párommal, más mint a többi kapcsolatom. nem, ő mégis le akart róla beszélni. szerintem egy barát nem csinál ilyet.
ja és az idő is minket igazol, már jó pár éve együtt vagyunk a párommal.:)
de ha nem csinálta volna ezt ez a fiúbarát, valószínű a mai napig is része lennénk egymás életének,örülnénk a másik sikereinek, boldogságának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!