Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez cuki vagy ciki?
Figyelt kérdés
Ha a barátnőtökkel találkoznátok és mikor hazaértek, akkor veszitek észre, hogy elrejtett a kabátotokban/táskátokban egy cetlit, amin van egy elég béna kis rajz kettőtökről és alá van írva hogy szeret titeket.
Egy ilyen az aranyos, vagy elég béna?
Azt is írjátok oda kérlek, hány évesek vagytok.
2016. jan. 17. 13:52
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez már túl gyerekes. De úgy néz ki, hogy ez is emberfüggő, hogy ki mit érez annak.
27/F
13/14 anonim válasza:
Picit gyerekes persze, de inkább pozitív értelemben. Szóval aranyos.
14/14 schamuelson válasza:
Én kaptam ilyent 16 évesen, kicsit zavarba jöttem tőle, de nagyon örültem neki. Valami hasonlóban volt részem 20 évesen, de az a lány amúgy nagyon irritált, idegesített. Tehát azt cikinek éreztem. Aztán 29 évesen kaptam egy ilyen szerelmes levélkét, és teljesen elvarázsolt vele a hölgy. Imádom!
Nem, nem béna! Főleg, ha őszinte szavakat írsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!