Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Egy átlagos nő 4 partnerrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Egy átlagos nő 4 partnerrel létesít szexuális kapcsolatot élete során" Szerintetek ez mennyire lehet igaz?

Figyelt kérdés
Szerintem a mai átlag 18 éves korára eléri a négyet...
2016. jan. 16. 21:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
49%
#14: mondjuk azt tudom a nőkről, hogy volt már jó pár barátnőm, és mindig idősebbek nálam. Tehát nincs tapasztalathiány. Na, amikor én voltam 20-25, ők 25-30 évesek voltak, és ezen korukra átlag 8-10 pasival b-asztak. Most már 30+ osok és azóta tuti megrakták őket jó páran. :D
2016. jan. 16. 22:55
 22/34 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én 27 éves vagyok, egy partnerem van/volt eddig. Voltam egyetemista is, buliztam is, Fesztiválokra is jártam, sőt, még csapos is voltam bulikon. Kaptam házassági és egyéb ajánlatokat is, de nem éltem velük. Szóval bőven la vagyok maradva, mondhatni.

Viszont az érdekes, hogy én is észrevettem már a fiatalokon, hogy barátnőm kishúga nemrég 15 volt. És már elég hamar lezavart egy járást. Én anno 15 évesen még azzal küzdöttem, hogy beilleszkedjek a középiskolámba, legyenek barátaim, kijöjjek mindenkivel... és nem éreztem azt, hogy nekem kell egy pasi, amikor még a helyem sincs meg nagyon a világban.

2016. jan. 16. 23:31
 23/34 anonim ***** válasza:

Hú, azért itt durva számokkal dobáloztok, Jaguár.

Nos én pontosan négynél tartok jelenleg :) mondjuk lesz még néhány én is így gondolom. De hogy 40-50.... azt kétlem. Ahogy már írta valaki, nem igazán érdekelnek az egyéjszakások, ahol még a nevemet se jegyzik meg, ugyan mi jó lehet abban...?

2016. jan. 16. 23:32
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

"Nehogy már 30 év alatt 40-50 pasi annyira hihetetlenül sok legyen."

Nem hihetetlenül sok önmagában, nyilván nőknél is elképzelhető, ugyanúgy, mint férfiaknál, csak szerintem baromi nagy különbség van aközött, hogy mit tekintünk hihetően vagy már hihetetlenül nagy partner számnak és aközött, hogy mi lehet az ÁTLAGOS partner szám.

Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akinek az ismeretségi körében bőven vannak olyan nők, akik 1-3 párkapcsolat után úgy mentek férjhez, vagy úgy élnek hosszú idő óta élettársi kapcsolatban, hogy nem a következő potenciális szexpartnerre vadásznak, hanem a gyerekeiket nevelik.

A te becsült adatodhoz minden egyes ilyen nőre kéne esnie egy olyannak, akinek - attól függően, hogy melyik számmal kalkulálsz - közel 80 vagy közel 100 szexuális partnere volt.

"Bár ugye, megszoktam, hogy ezen az oldalon (ahogy az életben is) csak a képmutatás fizetődik ki."

Azért ha akarnád látni a dolgot egy másik szemszögből, szívesen megmutatnám neked, hogy milyen tartalmú és hangnemű üzeneteket sikerül ritkán "begyűjtenem" kedves férfi felhasználó társaidtól, miután teljesen őszintén válaszolok akár egy hasonló kérdésre, hogy X éves koromig hány szexuális partnerem volt, akár egy olyanra, hogy mi számomra az ideális péniszméret, akár arra, hogy mik a számomra vonzó vagy fontos tulajdonságok egy férfiban, stb.

(Hogy ne a legdurvábbat idézzem, kaptam már pl. tömör és lényegre törő "Hazudsz, r.ibanc!!" szövegezésű üzenet egy olyan hozzászólás után, amiben a kérdésre válaszolva egyszerűen csak annyit írtam le őszintén, hogy a saját testmagasságomhoz képest milyen magas férfival tudnék kapcsolatot elképzelni, meg leírtam, hogy volt is már olyan az életemben, hogy nálam valamivel alacsonyabb férfihoz vonzódtam, a legjobb barátnőm pedig történetesen 12 cm-rel magasabb a férjénél.)

Már megtanultam nevetni ezen a jelenségen, meg arra határozottan jó volt, hogy még jobban tudom értékelni, meg hálát adni érte a gondviselésnek, hogy azok a férfiak, akikbe valaha beleszerettem, mennyire rendben voltak lelkileg, pszichésen is.

2016. jan. 16. 23:35
 25/34 anonim ***** válasza:
Bocs, a "sikerül ritkán .. " éppenséggel "sikerül NEM ritkán begyűjtenem" akart lenni.
2016. jan. 16. 23:39
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha a környezetemben élő nőket nézem, akkor nagyjából korrekt a szám. Bár még ezek nők létesíthetnek mással kapcsolatot, de jelenleg mind házas. Szóval, kezdjük húgommal. Neki 4 szexuális partnere volt a férjével együtt. Nekem 1, csak a férjem. A barátnőimnek, akik szintén házasok...az egyiknek 2, a másiknak 3...a harmadiknak megint 1. Az is igaz, hogy hála égnek nem tegnap voltunk 12 évesek, így szerencsére nem a jelenlegi korcs, értékrend nélküli világba kellett felnőnünk. Biztos ez is benne van a pakliban. Sajnos manapság teljesen kifordultak önmagukból az emberek. Férfiak, nők egyaránt. Senki nem találja a helyét, senki nem becsül semmit. Sem önmagukat, másokat meg főleg nem. :( 35/nő
2016. jan. 17. 08:07
 27/34 anonim ***** válasza:
23%

Feltételezték,hogy csak azzal fekszik le, akivel komoly kapcsolatban van.

Akkor reális LENNE.

De így, hogy mindenkivel henteregnek az első randin, már nem állja meg a helyét

2016. jan. 17. 08:29
 28/34 anonim ***** válasza:

A google csak a te állításodat ismeri forrásként. Ne használj idézőkelet, ha nem idézel senkit.

1 találat (0,51 másodperc)

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

További információRendben

Keresési eredmények

"Egy átlagos nő 4 partnerrel létesít szexuális kapcsolatot ...

www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-kerdesek__75...

"Egy átlagos nő 4 partnerrel létesít szexuális kapcsolatot élete során" Szerintetek ez mennyire lehet igaz? - Válaszok a kérdésre.

2016. jan. 17. 09:11
 29/34 A kérdező kommentje:

Tessék...

[link]

2016. jan. 17. 11:42
 30/34 Titusztitusz ***** válasza:
Na igen...Már csak az a kérdés, hogy KI, és MI alapján számol ki ilyen eredményeket? Gondolom, kitöltetnek nőkkel kérdőíveket, aztán kihoznak egy átlagot...De hogy az ilyen eredményeket produkáló kutatók NEM A FÖLDÖN ÉLNEK, én abban egészen biztos vagyok...Majd tán a megkérdezett nők azt fogják beírni a kérdőívre hogy "egész életemben 2 partnerem ha volt"...Ugyanmár...A híúság az náluk is ugyanúgy megvan, mint a férfiak esetében...Gondolom ha megnéznél egy hasonló átlagértéket férfiak esetében, biztosan kijönne egy olyan érték, hogy 6-10 partnerük volt már átlagosan...Aztán meg 10, kb. 20-30 éves mai palibol 3-4 meg még nővel sem volt még az eddigi élete során a valóságban...(A saját megfigyeléseim valami ilyesmi értékre utalnak, bár az is igaz, hogy én nem vagyok ugye jól fizetett megélhetési kutató...)
2016. jan. 17. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!