Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ő többet érez barátságnál?
Van egy fiú haverom, akivel többször lefeküdtünk. De megállapodtunk, hogy tényleg csak szex lesz. Ő azért nem vágyott többre, mert akkor lett vége egy több éves kapcsolatának, és eléggé ki volt borulva tőle. Kb. egy fél éve ez ment már, mikor múlt héten szerelmet vallott nekem. Azt mondta, az elején tényleg érzelemmentes volt még, de aztán szépen lassan belém szeretett. Pedig megbeszéltük azt is, hogy ha valamelyikünk esetleg úgy érzi, hogy kezdene többet érezni, akkor befejezzük. Most mit csináljak? Épphogy sikerült kihevernie szegénynek az előző kapcsolatát, most én is kikosaraznám. Szerintetek menjek bele, így is, hogy én nem vagyok szerelmes? Mert egyébként egy nagyon rendes, humoros, aranyos srác, akire számíthat az ember, de szerelmes nem vagyok. Ti mit csinálnátok?
L/19
szánalomból még véletlenül se menjél bele.
és el ne kezdj nekem arról papolni ahogy a kérdés feltevők 99%-a szokott, hogy de ő nem olyan fajta, meg nem szánalomból stb.
ha nem akarsz tőle semmit a szexen kívül, akkor mond meg és kész.
Ezt neked kell eldöntened, hogy el tudod-e magad mellett képzelni hosszú távon, közös programokat, és őszintén tudod-e szeretni, nem csalnád-e meg stb. Ezeken gondolkodnék.
Ha bármiben felmerül az hogy NEM MENNE, szerintem mondd el neki, és vess véget a szexkapcsolatnak. A szex amúgy hiányozna veled ha megszűnne? Az igazán jó? Vagy keresnél mást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!