Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mennyi idő volt amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mennyi idő volt amíg kiszeretett egy viszonzatlan szerelméből? Kort nem t írjatok

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon változó és helyzetfüggő. Pl. nem mindegy hogy látod-e mindennap vagy esetleg csak nagy ritkán futsz vele össze. 1 hónapban 1-szer talán. Én általában úgy 3-4 hónapig sínylődök de aztán olyan szinten nem érdekel már a dolog, hogy ha ő akarna valamit sem érdekelne. Szóval ha valakiből igazán kiszeret az ember, akkor már soha nem fogod szeretni.

20/F

2010. márc. 27. 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:

engem kb feleve dobott egy lany,egy masik sraccert,velem volt az elso alkalma,de meg mindig szeretem,nincsen olyan nap hogy eszembe ne jutna,vajon o is igy erez?

21/F

2010. márc. 27. 08:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha valódi szerelemről van szó, akkor addig, míg magának a személynek az emléke feledésbe nem merül.

Míg az ember nap mint nap összefut vele, addig nem fog menni, kivéve, ha a szeretett személy nem mutatja azt az arcát, ami miatt ki lehet belőle szeretni.

Amúgy az ilyeneket mindig jobb tisztázni a másik féllel, mielőtt magunkban lezárnánk egy kapcsolatot.

2010. márc. 27. 08:33
 4/9 anonim ***** válasza:
A leghosszabb 4 év volt. A legrövidebb pár óra XD
2010. márc. 27. 09:18
 5/9 anonim válasza:
2 éve én szakitottam vele de még mindig nem tudtam elfelejteni...és szerintem ő sem engem...ha van rá lehetőséged szakits meg vele minden kapcsolatot ugy könyebb...sajnos nekem ez nem lehetséges...23/L
2010. márc. 27. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
1 év 2 hónap, mire teljesen. Akkor megkeresett, beszélgettünk, megbeszéltük, hogy milyen jó volt, aztán elkezdte bizonygatni, hogy az én hibám is volt, h nem sikerült (pedig sztem ő is tudta, hogy nem így volt, én mindig szakítottam rá időt, de ez nem volt kölcsönös. Az más kérdés, hogy ebbe belefáradtam, de az több hónap helyben toporgás után volt.) Akkor annyira felment a pumap, hogy nagyjából minden érzés a helyére került :).
2010. márc. 27. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
25F voltam
2010. márc. 27. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:

most próbálok kiszeretni valakiböl..

nem hiszem,hogy menni fog,mert minden hétvégén látom....

2010. márc. 27. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én életemben csak ilyen van.Fogalmam sincs,hogy összejött volna e a dolog vagy sem,lehet hogy voltak pozitív jelek,nem tudom.Ezeket én képtelen vagyok egyértelműen meghatározni.De igazán mindegyik nő aki eddig tetszett,azok iránt legfőképpen erős szexuális vágyat éreztem,meg talán ez mellett valami még többet.De nem tudom az életemet mégsem elképzelni párkapcsolatban,olyan idegesítő nyűg dolognak érzem, olyan ez ,mint a jegesmedvének a sivatagban kb. De ösztönszinten megvan mégis a szexuális vágy bennem. De mindet direkt,akarva elszalasztottam.Szóval nálam ez a szituáció. Ami tény,ezt megállapítottam,mindegyikből ki tudtam idővel ábrándulni.Furcsa dolog,mert baromi nehéz.Amikor frissen van megtetszve,akkor egyszerüen mindig ő jár a fejemben,lelki szemeimmel mindig őt látom. Aztán eltelik kb. egy hónap,addigra halványul az érzés. Aztán meglátok egy másik jó nőt,aki iránt megin fellángolok,és akkor az előző teljesen érzelmileg kiszelektálódik. És ez így láncreakcióban már 6 -7 vagy többszőr is megesett,évente kb. 2 szer szokott, aztán ha a regebbit valahol véletlen megin meglátom, pont olyan érzés mintha shokk érne kb. mert már örülök ,hogy hurrá,végre kiábrándultam,aztán ujra előkerül,és megin egy hét kell legalább mire megin kifele jövök. Mindig ez van. Probálom az utcán,vagy nagyobb közösséget felvonultató helyeken a tekintetemmel elkerólni a nőket, így egy jó módszerem van,hogy ne tetszen meg újabb,illetve ne lássam meg az előzőt.Ha meg mégis egy légtérbe keveredek vele,akkor alap ,hogy messziről elkerülöm. Saját érdekemben. Így nem okozok magamnak még több idegesítő pillanatot,és teljesen közönyös tudok maradni. Szóval a válasz, nálam kb. 1 hónap. F/25
2010. szept. 28. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!