Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a franc van a mai férfiakkal?
Először is azzal kezdeném, nem szeretnék általánosítani, sem megbántani senkit ezzel!
Mostanában néhány közeli női ismerősöm is panaszkodott arról, amiről sokan itt ezen az oldalon panaszkodnak, hogy a párjuk mennyire lusta, nem csinálnak semmit, nem foglalkoznak velük stb... Sok helyen a nő csinál meg mindent, mintha cselédek lennének. Miért lettek ilyenek a férfiak? Miért nem becsülik meg a nőket?
Nem tudom, én évek óta egyedül vezetem a háztartást, oldom meg a főzést és minden egyebet, ami ezzel jár. Nekem inkább az exeim voltak azok, akik egy cicapofont nem voltak képesek levakarni maguk után a klotyóból...
F35
Az nő, aki normális annak segítek, aki azt hiszi ő a világ közepe, annak sose segítettem.
Van is egy mondás: "ki mint vet, úgy arat"
Ezért nem akarok már a férjemmel együtt lakni.Jelenleg ugyan itthon vagyok a gyerekkel ,de elötte 8 órát dolgoztam heti öt napot (ahogy ö is) ,mellette a háztartás 100%ban.Bele sem merek gondolni ,hogy ha visszamegyek dolgozni ,plusz háztartás ,meg a gyerek teljes mértékben...
Egy lusta dög ,dolgozni is kínkeservek közepette megy el reggelente ,duzzog nem lehet hozzászólni.Ráadásul sóher is.Rájöttem ,hogy a férfiak csak hátráltatnak.
Én anno megbeszéltem a párommal, hogy melyik házimunkát ki végzi.
Pl: Én főzök, ő mosogat. Én söprök, ő felmos.
Az egész szervezés kérdése, de következetesnek kell maradni.
A mai világban a jóképű férfiak megtehetnek, amit csak akarnak, mivel sorban állnak értük a nők.
Én megbecsülném a nőt, de mivel még a randiig se jutok el, ezt sosem tudják meg :)
És mi van akkor ha ez nálunk pont fordítva volt, mármint hogy a nő volt lusta?
Aki ezt eltűri az ilyen emberrel éli napjait, aki meg nem az keres másikat. Nem kifogást, hanem megfelelő párt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!