Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a franc van a mai férfiakkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a franc van a mai férfiakkal?

Figyelt kérdés

Először is azzal kezdeném, nem szeretnék általánosítani, sem megbántani senkit ezzel!

Mostanában néhány közeli női ismerősöm is panaszkodott arról, amiről sokan itt ezen az oldalon panaszkodnak, hogy a párjuk mennyire lusta, nem csinálnak semmit, nem foglalkoznak velük stb... Sok helyen a nő csinál meg mindent, mintha cselédek lennének. Miért lettek ilyenek a férfiak? Miért nem becsülik meg a nőket?

2016. jan. 15. 14:06
 1/9 LazyJones ***** válasza:
100%

Nem tudom, én évek óta egyedül vezetem a háztartást, oldom meg a főzést és minden egyebet, ami ezzel jár. Nekem inkább az exeim voltak azok, akik egy cicapofont nem voltak képesek levakarni maguk után a klotyóból...

F35

2016. jan. 15. 14:08
 2/9 Titusztitusz ***** válasza:
48%
Szerintem amelyik nő ÉRTÉKES, mint nő, és mint ember is, azt megbecsülik a legtöbbször a férfiak...(Legalábbis azok, akik szintén értékesek mint férfiak,és mint emberek...)Gond olyankor szokott lenni, amikor női és emberi mivoltukban értéktelen nők ELVÁRJÁK/ELVÁRNÁK azt, hogy "becsüljék "őket...Sajnos túlságba is sok ilyen nőt lehet manapság látni, éshát gondolom ezek sírámaibol álltalánosítanak mindig némelyek...(Mint pl. a kérdező is...)
2016. jan. 15. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Az nő, aki normális annak segítek, aki azt hiszi ő a világ közepe, annak sose segítettem.

Van is egy mondás: "ki mint vet, úgy arat"

2016. jan. 15. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezért nem akarok már a férjemmel együtt lakni.Jelenleg ugyan itthon vagyok a gyerekkel ,de elötte 8 órát dolgoztam heti öt napot (ahogy ö is) ,mellette a háztartás 100%ban.Bele sem merek gondolni ,hogy ha visszamegyek dolgozni ,plusz háztartás ,meg a gyerek teljes mértékben...

Egy lusta dög ,dolgozni is kínkeservek közepette megy el reggelente ,duzzog nem lehet hozzászólni.Ráadásul sóher is.Rájöttem ,hogy a férfiak csak hátráltatnak.

2016. jan. 15. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor válj el #4-es, ne itt köpködd!
2016. jan. 15. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:
belekényelmesedtek a kapcsolatba. ezek szerint a nő kiszolgálta, mindent a feneke alá tett, így nem érzi, hogy tennie kéne valamit. aránytalanná vált a kapcsolat, a nő a férfi alárendeltje lett, ami egészségtelen szerintem. ha változtatni szeretne ezen, akkor egyszerűen mondja meg neki, ha a szeretet megvan, akkor fel is fogja fogni a dolgot a pasi
2016. jan. 15. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Én anno megbeszéltem a párommal, hogy melyik házimunkát ki végzi.

Pl: Én főzök, ő mosogat. Én söprök, ő felmos.

Az egész szervezés kérdése, de következetesnek kell maradni.

2016. jan. 15. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:

A mai világban a jóképű férfiak megtehetnek, amit csak akarnak, mivel sorban állnak értük a nők.

Én megbecsülném a nőt, de mivel még a randiig se jutok el, ezt sosem tudják meg :)

2016. jan. 15. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:

És mi van akkor ha ez nálunk pont fordítva volt, mármint hogy a nő volt lusta?

Aki ezt eltűri az ilyen emberrel éli napjait, aki meg nem az keres másikat. Nem kifogást, hanem megfelelő párt...

2016. jan. 15. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!