Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordulhat a férfiaknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat a férfiaknál, hogy a sperma visszafolyjon? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Én eddig arról hallottam, hogy ha elélvezés előtt lefogom a farkam végét akkor ugye nem távozik a külvilágba, de akármeddig tartottam, a húgycsőben maradt...

esetleg valami más módszer ami működhet?

Azért fontos a kérdés, mert szeretnék többször is elélvezni anélkül hogy "spriccelnék"

16/f

2010. márc. 27. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Kompresszorral visszapumpálod
2010. márc. 27. 01:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Erősítened kell a PC izmodat. Amivel a pisilést is el tudod állítani. Ha sokat edzed, akkor egy idő után simán vissza fogod tartani a magömlést.
2010. márc. 27. 01:13
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Szeretem a krumplit!
2010. márc. 27. 01:14
 4/9 A kérdező kommentje:

második: hogy ez nem jutott az eszembe!! :O

köszi :)

a többiek elmehetnek anyukájukba

2010. márc. 27. 01:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért ezek a válaszok, mert nagyon nagyon sokan "nem vannak képben" ám:)

ESZO-t (elnyújtott szexuális orgazmus) csinálod? vagy a mantak és manivan chia könyvet? nekik van külön fiúknak külön lányoknak szóló könyve. Ebben a két (3) könyvben találhatsz meg minden választ a kérdésedre:) de a pc izmok erősítése mindkét nemnek kell, ha ezt gyakoroljátok:)

2010. márc. 27. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Úristen...dee, ilyen csimcsum könyvet használ biztos ahhoz, hogy ne menjen el hamar... Akkor nem tette volna fel a kérdését. Ne vagizz már, hogy te ilyeneket is tudsz! :D
2010. márc. 27. 12:20
 7/9 A kérdező kommentje:

előző:

tudom, hogy nincsenek képben :D

ESZO-hoz tudsz linket adni? valahol láttam egyet, de már nincs meg :S

azt a könyvet nem ismerem, de nem akarom annyira túlkomplikálni, hogy ilyen távol-keleti izékkel próbálkozzak XD csak azt hittem van valami egyszerű módja

2010. márc. 27. 12:21
 8/9 A kérdező kommentje:
mármint ez 12:05-nek szólt
2010. márc. 27. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Bár tudnék:D csak tudok róla, hogy van:D nemtok vagánykodni:DD bárcsak:D

ez az ESZO

[link]

Amik még ide tartoznak könyvek- legalábbis 3ról tudom, hogy igen, a többiről csak sejtem:

[link]

[link]

[link]

[link]

Olvassatok oszt vagánykodjatok ti is:D

2010. márc. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!