Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet terhes a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés

A havija előtt 4 nappal lefeküdtünk, és volt egy kis baleset a végén amikor vettem ki kicsit lecsúszott, meg is beszéltük stb, és ugye nem vettünk 72 órásat, 4 napra rá megjött a havija napra pontosan, vagyis fél napot késett, de ez tudom természetes, azóta eltelt 3 hét.

Biztosra vehetjük h már esély sincs arra h terhes?

A válaszokat előre is köszi.

2010. márc. 26. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyetek tesztet és teszteljétek és az bizti lesz:D
2010. márc. 26. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem nagy baleset.:)

remélem nem lett terhes.

2010. márc. 26. 21:09
 3/8 A kérdező kommentje:

én csak arra akarok célozni h ha megjött már a havija, akkor 4 nap után a teste érzékelte volna?

Nem vok tudatlan, csak ez a rész valahogy nem tiszta és úgy gondolom ezért van ez az oldal h többet tudjunk azokról amiket nem tudunk.:)

2010. márc. 26. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:

második vagyok.

Ha nincs neki terhességi jelei, akkor nem valószínű, és nagyon jó, hogy aggódsz a barátnődért, de szeintem te se akarsz apa lenni..

2010. márc. 26. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
A mensije milyen volt? Mármint teljese normális mennyiségű,olyan,mint szokott?Annyi ideig is tartott,mint szokott? Ebből sokat le lehet szűrni.Ha azóta eltelt 3 hét,akkor valószínüleg most kell újra majd megjönnie.Érzi a jeleket?Mármint a mensi előjeleit?Mivel az aktus óta is bőven eltelt 2 hét,így már a teszt kimutatná a terhességet.Szerintem vegyetek egyet,sok izgalomtól kímélnétek meg magatokat.Bárhol lehet kapni.Gyógyszertár,drogériák.
2010. márc. 26. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig lehet észre venni anyukám velem 3 hónapos terhes volt és normálisan mensizet:D
2010. márc. 26. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Peteéréskor a legnagyobb esély rá (hónap közepe), hogy teherbe esik.

Azután elég kicsi a valószínűsége. 4 nappal megzesu előtt a szervezet már a menstruációra készül, így enm sok esély van rá, h teherbe esett.

Nem mellesleg meg is jött neki.

Ha nem vagytok biztosak vegyetek tesztet. De most már max 12. hétig csak abortuszra lenne lehetőségetek, szóval nincs hova kapkodni. Szép nyugodtan.

De szerintem 100%, hogy nem terhes.

2010. márc. 26. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
4 nappal menzesz előtt*
2010. márc. 26. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!