Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? 16/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? 16/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki írt nekem iwiwen, hogy megismerne. Felvettem msnre. Ez 2 hete lesz. Mindennap beszélünk, kivéve az utóbbi 2 napot. Mindig vagy én rá, vagy ő írt rám. De most olyan fura, mintha ha már nem érdekelném, pedig 2x is felhozta, hogy mikor talizunk. Ráadásul ki írta, hogy ki megy vele bulizni...1. elég ritkán szokott 2. ha annyira érdekelném elhívhatna, vagy inkább nem menne és velem beszélgetne. Nem? :/ x) Most mit csináljak? Várjak türelmesen? Vagy csak én túlzom el? :/
2010. márc. 26. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ennyire féltékeny.

Írj rá,és beszélgessetek,úgy mint 1 héttel ezelött.

2010. márc. 26. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne írj neki csak ha ő ír "durcizzál" egy kicsit nem kell mindig rá írnod ha akar valamit úgy is ír...
2010. márc. 26. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!