Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Foglalkozzak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Foglalkozzak a pasival?

Figyelt kérdés

Van 1 srác,aki nagyon tetszett régen. Kavartunk is,de nem lett semmi komoly belőle,de nem is feküdtünk le,csak csók és ilyenek. Kb két hónapig jártunk,amikor már terveztük,hogy meg lesz a nagy este,de lett 1 vitánk,mert alaptalanul féltékeny lett. Ekkor egy kis szünetet tartottunk,amikor neki volt 1 alkalmi kapcsolata. Lefeküdt a csajjal (egyéjszakás kaland),de semmi vonzalom nem fűzte hozzá. Kibékültünk és 8 hónapig újra együtt voltunk,amikor kiderült,hogy a csaj,terhes,a pasimtól. Azt mondta a srác,hogy akkor,hha övé a gyerek,akkor vele lesz,de,ha nem,akkor velem. Nagyon szar volt,és egészen a teszt eredményéig mondogatta,hogy nagyon szeret blablabla.

Kiderült,hogy övé a gyerek,így összkeöltözött a csajjal.

(hozzá teszem a szomszédunkba dolgozik a srác)

Ezután mindennap láttam,de nem is köszöntünk,sőt egymásra se néztünk. Próbáltam elfelejteni ( a szakításunk óta eltelt egy fél év) és több kevesebb sikerrel össze is jött. De az utóbbi időben a srác nagyon fura lett. Amikor meglát mindig vigyorog meg köszönget,dícsér,hogy milyen szép vagyok,érdeklődik,hogy van-e pasim. Azt mondta,a csajjal szétköltöztek,és csak azért jár ide,mert a munkatársával összejött...

Ma kifigyeltem,hogy egyáltalán nem is beszélnek,meg semmi. És a srác szeretné,hha elmennék vele sétálni.

Ma amikor átmentem,akkor csak annyit mondott,hogy szeret,megölelt,és leakart kapni + elmagyarázta ezt az egészet...

Hozzáteszem,még mindig nagyon szeretem.

Elég bonyolult,bocsi a helyesírásomért,remélem értitek.

2010. márc. 26. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Felejtesd el. Ha csak a gyerek miatt, ment a csajhoz, marhára nem érett egy kapcsolatra.

Egy lúzer.

2010. márc. 26. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.Gázos pasi, és hülye pasi.
2010. márc. 26. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Noss!

Igaza van az előttem szólóknak. Ez egy olyan pasi akit a farka vezényel, de őt aztán végképp. Ha egyik nap téged kíván meg akkor neked kezd el udvarolni,, meg tenni a kedves illedelmes figurát. Ha holnap a szembe szomszéd tetszik meg neki akkor azzal fog kedveskedni meg nyalizni neki. Ez egy amolyan érdekember, neki csak az számít, hogy megkapja azt akit akar. És ezért képes eljátszani bármikor a meghitt hűséges szerelmes típust.

Persze biztos szereted mert együtt voltatok, de ennek nincs jövője drága! felejtsd el csak kihasználna megint addig míg nem tetszik meg neki egy másik lány.

2010. márc. 26. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Hehe,én vagyok a szembeszomszdja.

Egyébként amí jártunk nagyon jófej volt,csak baromira megváltozott,és már nem értem.

2010. márc. 26. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:

19:33-as vok:

A szembe szomszédot csak példának írtam. :)

Amúgy lehet, hogy ránt a kapcsolatotokra, vagy csak megváltozott az emberek változnak. Ahogy az időjárás is drága.

De továbbra is azt mondom , ne pocsékold a drága idődet erre, elmehet egy ilyen kapcsolatra az egész fiatalságod.

Ja és ha véletlenül nektek is összejönne egy gyerek, aztán téged meg a gyerek miatt hagyna ott? .... az nem lenne túl jó mi?

2010. márc. 26. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Sztem is felejtsd el. Egy kis vita utáni szünetben már rögtön talált is mást, ráadásul még gyereket is csinált neki. Az valamilyen szinten jó dolog, hogy elvállalta a gyereket, de az biztos , hogy nem szeret/szeretett téged igazán. Most pedig egyedül maradt és úgy gondolja, hogy te még mindig szereted és ezt akarja kihasználni. Eddig nem köszönt most meg hirtelen dicsérget? Rögtön felismerném a helyzetet. Biztos rossz, mert szereted de ha az eszedre hallgatsz akkor te s tudod sztem a választ. De ezt úgyis neked kell eldöntened egyedül. Sok sikert hozzá!
2010. ápr. 13. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!