Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a pasim egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a pasim egyedül megy bulizni és ilyenkor ideges vagyok?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt a párommal és szeretjük egymást meg tényleg nem adott okot a féltékenységre, de nagyon ideges vagyok ha elmegy bulizni a haverjaival... tudom hogy inni fognak és ez nagyon nyugtalanít...mit tegyek hogy megnyugodjak?

2016. jan. 11. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Meg mi az, hogy szexéhes lányok? A bulikban mindig mindenhol csak ilyenek veszik körül az embert? "

Biztos nem minden builban, de ahol en jartam, azokon a helyeken ugy mukodtek a lanyok mint a bevasarlo kocsi. Bedopsz egy kis penzt es elviheted egy korre. Ha eleget dobtak mar bele akkor ingyen is elviheted.

2016. jan. 11. 22:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Pontosan én is ezt mondtam :) nem akarom őt elveszíteni...de teret is akarok neki adni nem akarom megfojtani ...
2016. jan. 11. 22:19
 13/20 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Kérdező, meg tudlak érteni, de hidd el, ha szeret, nem lesz gond. :)

11-esnek: lehet van ilyen, de ha kapcsolatban vagyok, nem foglalkozom az ilyen ribizlikkel, és akkor általában ők sem foglalkoznak velem, főleg, ha sokan pályáznak rájuk.

2016. jan. 11. 22:22
 14/20 A kérdező kommentje:
9-es köszönöm :) neked is mindenképpen igazad van :) megpróbálok megnyugodni :)
2016. jan. 11. 22:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem ha reszegen veletlenul tortenik valami, azt a legkevesbe sem tudnam be szandekosnak... Ergo ha utana nem kergeti a masik csajt, csak egy egy numera volt akkor ezen nem izgulnam szet magam...Ja,no vagyok es csaltak mar meg.
2016. jan. 12. 15:25
 16/20 A kérdező kommentje:
15-ös Lehet hogy régimódi vagyok de ez szerintem nem elfogadott... bocsáss meg de ha neked nem számít hogy így megcsalnak akkor nem tudom mit vársz ... legyél nő... ilyet ne hagyd hogy tegyenek veled
2016. jan. 12. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:
No vagyok es boldog a hazassagom. Pontosan azert boldog mert nalam a szandek szamit. Tudom hogy a ferfiak kulon tudjak valasztani a szexet a szerelemtol. Az erzelmi megcsalast en sem turnem. De amugy ilyen dolgokon nem gorcsolok. Hidd el lassan negyven evesen lattam egy s mast. Ha valaki meg akar csalni, meg is fog. Tok mindegy hogy agyonidegeskeded magad vagy nyomozol utana. Azon ugyse tudsz valtoztatni. Akkor meg ebbol pluszba nem akarok konfliktusforrast generalni, meg magamat tonkretenni, van eppen ugyis eleg stresszforras az eletunkben igy is. Persze ez nem azt jelenti hogy minden megengedett egy kapcsolatban, teljesen egyenranguak vagyunk. De egyreszt igyekszem neki megadni mindent erzelmileg itthon hogy ne is akarjon elmenni massal, masreszt ha elmegy bulizni (altalaban nem akar nelkulem de mivel van egy kisgyerekunk, igy neha direkt en mondom neki hogy menjen en meg vigyazok a picire, es nekem is kell egy kis ido magamra amig tespedek egyet a kanapen egy jo pohar borral vagy teaval meg egy konyvvel, miutan elaludt a pici...) akkor ami a buliban tortenik az ott is marad. Igaz o nem iszik ipari mennyiseget de ha igy lenne se szolnek be meg idegeskednek, neki is kell egy kis lazitas... Es hidd el, mivel hobbibol zenesz a lelkem es ilyenkor altalaban zeneszekkel bulizik, mindig vannak kis groupiecsajok korulottuk, de egyiket sem erzem veszelyesnek a hazassagunkra.
2016. jan. 13. 04:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy így gondolod de szerintem a szex nincs szerelem nélkül. Tudom hogy egy férfi más de annyira tiszteljen hogy nem csal meg akár iszik akár nem.
2016. jan. 13. 18:41
 19/20 anonim ***** válasza:

járj el te is bulizni baratnokkel.:)) amúgy az èn parom is jár szorakozni a barataival,isznak is.az elejèn rossz volt,de így èvek után már bizok benne annyira, hogy nem csalna meg.. meg általában csak kocsmaznak es nezik a csajokat.nezni meg szabad:) de tényleg ismerem annyira,hogy tudom, hogy nem csalna meg.a szulei is ezèrt vàltak el,tudom,hogy mennyire megràzta ,nagyon elutasítja a megcsalàst.

szerintem idővel te is jobban megbizol majd benne.

ha tegyük fel mègis megcsalna,annyit is ert a kapcsolat. akinek fontos vagy,reszegen is az vagy.

ha meg annyira leinná magát,hogy nem tud magáról,akkor leginkabb kiutve fekudne ès hanyna,nem csajokhoz menne xd

2016. jan. 16. 10:22
 20/20 anonim ***** válasza:

A párom legjobb haverjanak volt egy csaja.szerencsére csak volt. ..na az mint egy pioca. Nem mehetett nélküle sehova a srác. Vagy ha esetleg nagy drámai jelenetek után mehetett akkor még állandóan irogatott neki és hívogatta a csaj.

Tudod egy kis idő után a haverok elkezdtek a szakitasert imádkozni. Mindenki örült amikor vége lett. Mert egy ilyen nő ranyomja a bélyegét a hangulatra. Hozzateszem 24 volt a csaj 26 a srác vagyis nem kamaszok.

A lényeg hogy ne legyél ilyen.

Egyrészt ne menj velük ha más se viszi a nojet és ne zaklasd bulizás közben.

Ha valami történik azt megakadályozni úgyse tudod.

Utólag meg úgyis megerzed.

Ennyi.

(30vagyok sokat megeltem)

2016. jan. 16. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!