Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasim egyedül megy bulizni és ilyenkor ideges vagyok?
"Meg mi az, hogy szexéhes lányok? A bulikban mindig mindenhol csak ilyenek veszik körül az embert? "
Biztos nem minden builban, de ahol en jartam, azokon a helyeken ugy mukodtek a lanyok mint a bevasarlo kocsi. Bedopsz egy kis penzt es elviheted egy korre. Ha eleget dobtak mar bele akkor ingyen is elviheted.
9-es vagyok.
Kérdező, meg tudlak érteni, de hidd el, ha szeret, nem lesz gond. :)
11-esnek: lehet van ilyen, de ha kapcsolatban vagyok, nem foglalkozom az ilyen ribizlikkel, és akkor általában ők sem foglalkoznak velem, főleg, ha sokan pályáznak rájuk.
járj el te is bulizni baratnokkel.:)) amúgy az èn parom is jár szorakozni a barataival,isznak is.az elejèn rossz volt,de így èvek után már bizok benne annyira, hogy nem csalna meg.. meg általában csak kocsmaznak es nezik a csajokat.nezni meg szabad:) de tényleg ismerem annyira,hogy tudom, hogy nem csalna meg.a szulei is ezèrt vàltak el,tudom,hogy mennyire megràzta ,nagyon elutasítja a megcsalàst.
szerintem idővel te is jobban megbizol majd benne.
ha tegyük fel mègis megcsalna,annyit is ert a kapcsolat. akinek fontos vagy,reszegen is az vagy.
ha meg annyira leinná magát,hogy nem tud magáról,akkor leginkabb kiutve fekudne ès hanyna,nem csajokhoz menne xd
A párom legjobb haverjanak volt egy csaja.szerencsére csak volt. ..na az mint egy pioca. Nem mehetett nélküle sehova a srác. Vagy ha esetleg nagy drámai jelenetek után mehetett akkor még állandóan irogatott neki és hívogatta a csaj.
Tudod egy kis idő után a haverok elkezdtek a szakitasert imádkozni. Mindenki örült amikor vége lett. Mert egy ilyen nő ranyomja a bélyegét a hangulatra. Hozzateszem 24 volt a csaj 26 a srác vagyis nem kamaszok.
A lényeg hogy ne legyél ilyen.
Egyrészt ne menj velük ha más se viszi a nojet és ne zaklasd bulizás közben.
Ha valami történik azt megakadályozni úgyse tudod.
Utólag meg úgyis megerzed.
Ennyi.
(30vagyok sokat megeltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!