Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi mekkortól finghat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mekkortól finghat a nő előtt szorongás, gond nélkül? Férfiak és nők is válaszoljanak

Figyelt kérdés

Férfiként gondolom ismerős szinte mindenkinek, hogy egy kellemes, hosszú randi után (3-6 óra) úton haza felé jól kifingod magad, mert a randi alatt nem finghattál (max mikor kimentél WC-re).

A kapcsolatokban viszont úgy is eljön az az időszak, amikor már nyugodtan fingasz, ha kedved van hozzá.

Illetve női oldalról biztos ti is látjátok, hogy a férfi most már bátran fingik mellettetek, mert úgy érzi összecsiszolódtatok egymással és még ha zavar is titeket, akkor is elfogadjátok.

Na ez kb mikor szokott eljönni?

Most ismerkedem egy lánnyal. Bő egy hónapja volt az első randink és az első csókunk, találkoztunk már vagy tízszer és a múlt héten le is feküdtünk, de most a tegnapi találkozónkkor jutott eszembe, hogy még mindig nem merek fingani előtte. Viszont voltam már hosszabb kapcsolatban, ahol meg emlékszem hogy néhány hónap után már fingottam rendesen, amikor csak kellett.

És nem úgy értem, hogy állandóan fingszag van és öt percenként durrogtat valaki. Csak napi néhányszor, amikor épp kell neki. Ahogy mindenki szokott.

2016. jan. 11. 11:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

"A kapcsolatokban viszont úgy is eljön az az időszak, amikor már nyugodtan fingasz, ha kedved van hozzá.

Illetve női oldalról biztos ti is látjátok, hogy a férfi most már bátran fingik mellettetek, mert úgy érzi összecsiszolódtatok egymással és még ha zavar is titeket, akkor is elfogadjátok.

Na ez kb mikor szokott eljönni? "

Szerintem ugy állj hozzá, hogy ne legyen hozzá kedved.Nekem nem ez jelenti az összecsiszolodást és nem fogadnám el kitörő örömmel. Azt döntsd el, hogy magadon és a munkahelyen kivül másnak is meg akarsz-e felelni vagy sem. Ha komolyan eldöntötted, hogy a párodnak a kapcsolta előehaladtával is meg akarsz felelni és ezt viszont is elvárod tőle, akkor onnantol nem kérdés, hogy a legjobb válasz a kérdésedre az, hogy soha vagy lehetőleg nagyon ritkán. És ezen röhögni szerintem is proli dolog.. lehet önámitásnak nevezni, valahol minden emberi kapcsolat önámito, valojában soha nem fogod tudni a másik embert teljesen kiismerni, hisz többezer gondolata van napi szinten is, amit nem oszt meg senkivel. Az igazi önámitás szerintem manapság az, hogy az elkényelmesedést bizalomnak nevezzük. Már hogy a fenébe ne lenne undorito egy büdös szagban üldögélni.. én ezen nem tudnék röhögni. ha kell, oldd meg máshogy- ha nem is mindig, de törekedj rá..

2016. jan. 11. 16:55
 22/29 anonim ***** válasza:

kérdező- szakadtam a röhögéstől én is a kérdéseden, mivel nálam is mindig így van, hogy hazafelé engedem ki a görcsöt, mert annyi összegyűlt :D

előtte, mellette ha lehet ne fingjál sosem, menj arrébb ahol már tuti nem fogja érezni

2016. jan. 11. 17:38
 23/29 A kérdező kommentje:

20:

Köszi! Bár nem értek egyet veled, nagyon értelmesen sikerült összeszedned és kifejezned a gondolataid szerintem. Megértem a te álláspontodat is.

2016. jan. 11. 17:47
 24/29 anonim ***** válasza:

Érdekes a kérdés megfogalmazása. És ha most megfordítanánk: egy nő mikortól eresztheti ki gond nélkül...? Mármint, ez olyan oda-vissza dolog, de a férfiakkal valahogy mindenki elnézőbb ilyen területen, még a nők maguk is. :)

Egyébként én azt mondom, hogy a véletlenekből nem csinálok ügyet, meg nem várom el, hogy kirohangáljon mosdóba, de azért ne ez legyen a nap híre. Páromat pl. képtelen vagyok leszoktatni arról, hogy bejelentse, neki most "pukiznia" kell. Értem én, hogy a zavarát oldja vele, de engem meg nem érdekel a bélműködése ennyire behatóan... :D Ha nem jelentené be folyton, semmi bajom nem volna vele. (Ehhez képest nekem egyszer szaladt ki a galamb a társaságában, azóta eltelt egy fél év, és még mindig azt hallgatom, hogy bezzeg mikor én az orra alá engedtem... Mert egy nőtől ugye ez nem elfogadható, csak egy férfitól. Mert az más.)

2016. jan. 11. 21:37
 25/29 anonim ***** válasza:
A 20-as vagyok. természetesen senkit nem akarok meggyőzni, ez az én véleményem és ez a rögösebb, több odafigyelést igénylő ut egy párkapcsolat szempontjábol, amit felvázoltam. de amint látod, az előző kommentelő is irja, hogy egyszer történt meg mégis viccelődik vele a barátja, illetve hogy őt is zavarja a dolog. bocs, de szerintem eltekintve egy primitiv embertipustol ennek senki sem örül. lehet, hogy nem ezen bukik el egy párkapcsolat, meg nem omlik a másikban össze ettől a világ, de attol ,hogy neked eddig nem mondták a barátnőid, meg hogy minden felnőtt ember tisztában van vele, hogy minden emberrel megtörténik, attol még taszito és egy feketepont a másik szemében . soha nem tudhatod, mit gondol a másik ember, ugyhogy abban sem lehetsz biztos, hogy egyik barátnődet sem zavarta belül.. elhiszem, hogy vannak peches emberek, akiknek sokszor kell naponta, de nekem speciel nem nagyon. én azt nem értem, hogy akinek nincs extrém aktiv bélműködése, az vajon miért nem tudja visszafogni magát a párja előtt és hogy tudta kijárni ugy az általános iskolát, a középiskolát, aztán a munkahelyén napi 8-10 orát tölteni, ha ott meg meg tudja állni vagy megoldja sutyiban ? a legtöbb ember azért az iskolában, munkahelyen nem csinál ilyet mások előtt, ergo képes kibirni 8 orát is enélkül vagy kislattyogni közben valahová és titokban csinálni. akkor érdekes, hogy otthon nem megy, amikor egy átlag pár ettől a 8 orátol sokkal kevesebbet tud együtt tölteni este otthon..
2016. jan. 11. 21:59
 26/29 anonim ***** válasza:
ja, és hidd el, már az is oriási különbség, hogy kimész a wc-re vagy az erkélyre és esetleg hallja a másik, vagy ott az orra előtt csinálod, hogy érezze a szagot.. én arra törekszem, hogy egyik se forduljon elő, nincsenek bélpanaszaim, ha meg tudtam oldani majdnem 20 évig az iskolapadban ülve, aztán a munkahelyemen, akkor otthon is meg tudom. de ha ez nem megy, legalább a szagtol kiméld meg.. nem tudom, az előző barátnőid mit mondtak vagy gonodltak erről a témárol, de nem biztos, hogy azt, amit te hiszel.
2016. jan. 11. 22:02
 27/29 anonim válasza:

Gyakorlatilag végig sírtam a kérdést és a válaszokat.

Én soha, de soha nem pukiztam.

Mivel dohányzom így sűrűbben kijárok ott megoldható a probléma. Előfordult, hogy épp nem dohányzó kedvesem volt ott figyeltem, hogy ne cigizzek előtte sokat (kifejezetten a reggeli kávé, étkezés után meg napközben néhány alkalom) akkor leginkább úgy mentem ki, hogy pukiztam is.

2016. jan. 11. 22:59
 28/29 anonim ***** válasza:
Én évek után sem tudok senki előtt és az is furi ha valaki elöttem csinálja 20/L
2016. jan. 12. 01:11
 29/29 anonim ***** válasza:

[link]

Kérdező, egyébként az eddigi barátnőid csinálták ?

2016. jan. 12. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!