Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ilyen? Párommal már évek óta együtt vagyunk, van gyerek is, jól meg is vagyunk . Csak az az én bajom, hogy állandóan az interneten nőket néz.
27f voltam
Mellesleg, a pasi így könnyebben megtudja hogy mi tetszik neki, mi izgatja fel. Így könnyen a kedvére tudtok tenni, és ha jön egy olyan csaj akitől teljesen lázba jönne, akkor azt már megkapja otthon is. De ha nem vagytok nyitottak akkor nagyobb a veszélye a kézről való lecsapásnak.
Ja és a legfontosabb:
Ha a világ legszebb legjobb nőjével is van egy férfi, akkor is fog érdeklődést mutatni a 2.,3.,4.,5.,....és sokadik helyezett iránt!!!
Az én férjem is ezt csinálja, ráadásul mi most várjuk a babáinkat. Engem is zavar, de mit tudok csinálni.
Én is azt mondom, hogy addig jó, amíg csak nézi és nem csinálja mással.
Megértem, hogy nem fogadod te sem újjongva, de ne éld meg úgy, hogy megalázó.
ma 16:26
Ha a párom meztelen pasikat nézegetne a neten, akkor semmit se szólnék, max néha kérnék véleményt hogy van-e ami jobban tetszik neki mint amit eddig tőlem látott. Amíg én kellek neki, vagy megadja az esélyt arra hogy a kedvére tegyek addig nyugodtan legeltesse a szemét! Nincs benne semmi rossz, legalább tud tanácsot adni hogy mi állna jól nekem.
Nem tudom maradéktalanul megérteni hogy egy nő miért érzi megalázónak. Azt sem tarják megalázónak ha pl a pasijuk egy másik nőt jobb úszónak tart vagy úgy gondolja hogy szebb a szobája. Nem keseregni és féltékenykedni kell, úgysem lesz semmi más tőle, és attól sem hogy a pasi miben leli kedvét a neten.
27f
Na ne :S
Örülj hogy csak nézegeti... Fogadjunk hogy te is néztél már pasit. Ennyi. Ez mért olyan nagy gond?
17:29!
És ezt miért nekem írod? A kérdező írta, hogy neki ez megalázó.
Én azt írtam, hogy ugyan nem repdesek az örömtől, de elfogadom. Az én férjem is örülne neki, hogy ha együtt néznénk szexfilmet ( régebben néztünk is ), de ez most nem kivítelezhető.
Szóval magyarázd meg miért nekem írtad ami írtál.
tegnap 21:35
Bocs férreolvastam.
ma 07:24
Én is kiírnám dvd-re mivel már nem fér fel a gépemre. :) Szerintem van vagy 30 gigányi kép és szexfilm a gépemen.
Szerintem amíg nem zárkózik el attól hogy együtt nézzétek, és ha kérdezel egy csajról és mesél róla akkor nincs gond. A csetes rész azért már inkább közelebb áll a csajozáshoz, de még az is lehet hogy csak az izgalom kedvéért teszi.
03-26 21:35 vagyok!
Az én férjem is kiírta őket anno, meg rárakta a telojára a képeket, meg sorba kategorizálta a gépén a csajokat meg nem tudom. Egy csomószor van olyan, hogy alszok és vagy neten vagy gépről nézegeti őket. Aztán amikor megfordulok akkor veszem észre, hogy hoppá.
Ezt most betudom annak, hogy babákat várok és "koplalnia" kell.
Ez a legjobb:
"Nem tudom maradéktalanul megérteni, hogy egy nő miért érzi megalázónak. Azt sem tarják megalázónak, ha pl. a pasijuk egy másik nőt jobb úszónak tart vagy úgy gondolja hogy szebb a szobája."
Nézzétek együt néha. Nagyon jó tud lenni.
Megalázó az, amit annak tartasz. Csak nagy kérdés, hogyy jogos-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!