Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, szegény férfiként van egyáltalán értelme udvarolni nőknek, barátnőt keresni?
25 éves vagyok és most untam meg ezt az egészet.
Csúnya vagyok (bár szerintem átlagos, de a csajok szerintem ez csúnya), rengeteg lánynál próbálkoztam már be.
A számuk bőven 300 felett van.
ÉLőben fiatalabb koromban csajoztam rengeteget, szinte mindig kudarcot vallottam, lekoptattak, kiröhögtek.
Interneten hasonló élményeim voltak, általában a képcserénél fuccsolt be az egész.
TÖk jól elbeszélgetünk egy lánnyal, eljön a képcsere, aztán már vissza se ír...és ez a megszokott...
A durva az hogy még alacsony se vagyok, se kövér. Elképzelni se tudom a kövér alacsony srácoknak milyen sorsra lehet, én "csak" csúnya vagyok, testalkatra még férfias is, mégis kiröhögnek kb a lányok.
A legsokkolóbb az volt mikor huszonéven döbbenve tapasztaltam meg hogy a huszonéves nőknek ugyanaz a mérce mint a tiniknek. Kinek milyen a pofija, ki hogy néz ki. Extrába meg hozzájön az anyagi helyzet....
Mi a tököm értelme van ennek az egésznek ha úgyis annak alapján döntenek a nők hogy milyen a pofim?
jaj nekem is volt ilyen barátnőm ölelgetni való volt mint egy kis plüssmaci
160 centi sem volt :3
de néha ki kell engedni a fáradt gőzt így tervezte a férfiakat az evolúció, így van rendjén
Ismerek egy biztonsági őrt,akinek abszolút szerencsétlen a fizimiskája,mégis helyes barátnője van.Pedig azért ők nem milliomosok.
Valamelyik nap a CBA-ban láttam egy olyan pénztárosnőt,akinek nem,hogy pattanásos,ragyás volt az arca,jó nagy kráterekkel,mégis jeggyűrű volt rajta.
Szóval van ellenpélda mindkét nemnél van.
Nekem nagyon szimpatikusnak tűnsz a kérdésed alapján, ha nem lenne párom, biztosan írnék neked. Ilyenkor bánom, hogy nincs külön társat keres kategória. Egyáltalán nem tűnsz reménytelennek.
Esetleg próbáltál már valami tanfolyamra járni, van olyan hobbid, ami másokat is érdekel? Ott is lehetne ismerkedni, akár neten keresztül is, meglenne a beszédtéma. Szerveznek kirándulásokat is, akár csak egy napos, nem kell valami messzi dologra gondolni, nem is nagy kiadás, de legalább szórakozol is. Mi lenne, ha gyakrabban lépnél ki a komfortzónádból, olyan dolgokat csinálnál, amit előtte nem? Csomó új emberrel lehetne megismerkedni. Valami önkéntességre nincs lehetőséged? Feltételezem ott más értékrendű lányokat találnál, például állatmenhely, vagy ami neked tetszik.
Ugyanígy vagyok kb. egy az egyben,mint a Kérdező.Ugyanígy megaláztak,kinevettek kb. egész életemben a nők,vagy levegőnek néztek.
Pedig normális,kedves,értelmesnek tartom magam,és csúnya sem vagyok egyáltalán.Szóval érdekes helyzetek vannak...
Amúgy meg mindig az a lényeg a nőknél,jóképűnek születtél-e,izmos vagy-e,és minél több pénzed legyen...
24/F
En is kicsit hasonlo cipoben voltam...De ha szazszor visszautasitanak akkor is felkell allni es ujra probalkozni.Sikerulnie kell.
Gondoljatok bele nem tudom ismeros e szamotokra Nick Vuijcsics neve,o az az ember aki karok es labak nelkul szuletett....Csinos felesege van!pedig o aztan tenyleg igen nagy hatrannyal indult!Ha neki sikerult ez,akkor sikerulhet masnak is.
Én egy csúnya férfiban is tudok látni szépet.
Ha a kisugárzása olyan,és ha intelligens az nagyon vonzó tud lenni.
Szegény és van pénzed prostira? Ez csak nekem tűnt fel? Bizarr... De hogy a kérdésre válaszoljak:
Holnap lesz randim egy nem túl helyes fiúval,akinek nagyon jó a dumája. Folyton nevettem,amíg vele beszélgettem. Egy bulin ismertem meg. Jó humora van a srácnak, korrekt és kedves. 7 évvel idősebb nálam, ez is picit necces. De nagyon jó volt egész este dumálni vele, kap egy esélyt.
Szép csaj vagyok amúgy.
Ne add fel! Simán összejöhet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!