Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarországon mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon mennyire jönnek be a pasiknak a (festett, de leginkább természetes) vörös hajú csajok?

Figyelt kérdés

Eddig úgy tudom, hogy valamiért nem egy favorit, és inkább a szőkéket és a feketéket preferálják :)

(De miért?)

2016. jan. 9. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

az elsővel értek egyet. elolvadok ha meglátok egy vörös hajú lányt. leginkább azért mert a legtöbb esetben társul egyéniség is. A nagy része rock zenét hallgat. Ez a két kombó pedig tökéletes számomra.

Kár hogy kevés ilyen lányt látni.

Fu erről jut eszembe. kedden pesten a 3as metrónál volt egy leányzó. vörös nadrág, feketés vöröses kabát, piros sál, vörös haj. nem egy árnyalatban voltak a szinek. már majdnem ott voltam hogy leszólítom csak hát nem úgy megy az a tömegben..:D

2016. jan. 9. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hajszín nem tényező. Felőlem zöld is lehet ha jól áll neki és vonzódok hozzá.
2016. jan. 9. 20:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, milyen az eredeti hajszíne. Vörös hajú lányokat is ismerek, egyik itt lakik az utcában, nagyon aranyos lány, néha beszélgetünk, a másik a közeli edzőterembe jár le, és együtt jövünk hazafelé mindig. Igazi bombázó mindkettő.
2016. jan. 9. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapvetően a barna hajú lányok jönnek be ,de vannak szőkében,feketében,kékben is szinte akármilyen hajszínben nagyon is csinos lányok.

Viszont ha van vörösben egy csinos lány ,na akkor az szerintem mindegyiket üti. A Vörös ha csinos akkor annak ellenfele nincsen ,az én véleményem szerint.

2016. jan. 9. 20:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Ja, és hozzátenném, nem vagyok se nő se vörös, félreértések ne essék! :D Csak egy pasi vagyok kinek 2 vörös barátnője is volt, és kíváncsiságból kérdeztem, hogy mégis ki tudná rájuk mondani hogy nem vadítóak :D
2016. jan. 9. 20:56
 16/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik. :)
2016. jan. 9. 20:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a vörös hajú lányok. :)
2016. jan. 9. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:

én eddig úgy vettem észre hogy a vörös (főleg a festett) kevés pasinak jön be, viszont náluk amolyan 'fétis' :D

22L(festettvöröscsakhogytudjátoknemalaptalanulmondom)

2016. jan. 9. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!