Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon mennyire jönnek be a pasiknak a (festett, de leginkább természetes) vörös hajú csajok?
Eddig úgy tudom, hogy valamiért nem egy favorit, és inkább a szőkéket és a feketéket preferálják :)
(De miért?)
az elsővel értek egyet. elolvadok ha meglátok egy vörös hajú lányt. leginkább azért mert a legtöbb esetben társul egyéniség is. A nagy része rock zenét hallgat. Ez a két kombó pedig tökéletes számomra.
Kár hogy kevés ilyen lányt látni.
Fu erről jut eszembe. kedden pesten a 3as metrónál volt egy leányzó. vörös nadrág, feketés vöröses kabát, piros sál, vörös haj. nem egy árnyalatban voltak a szinek. már majdnem ott voltam hogy leszólítom csak hát nem úgy megy az a tömegben..:D
Nekem alapvetően a barna hajú lányok jönnek be ,de vannak szőkében,feketében,kékben is szinte akármilyen hajszínben nagyon is csinos lányok.
Viszont ha van vörösben egy csinos lány ,na akkor az szerintem mindegyiket üti. A Vörös ha csinos akkor annak ellenfele nincsen ,az én véleményem szerint.
én eddig úgy vettem észre hogy a vörös (főleg a festett) kevés pasinak jön be, viszont náluk amolyan 'fétis' :D
22L(festettvöröscsakhogytudjátoknemalaptalanulmondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!