Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért csinálja ezt? Már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálja ezt? Már nagyon idegesít

Figyelt kérdés
Van egy srác(pont az aki tetszik) az osztályban aki nem hagy békén,állandóan piszkál valami hülyeséggel és már nagyon idegesít.. Mért csinálja ezt??
2010. márc. 26. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert tetszel neki. Minél inkább piszkál, annál jobban bejössz neki. Ez komoly. Mi is így csináltuk még anno.... :)
2010. márc. 26. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Noss!

Ez így igaz, sok fiatal srác még nem meri kimutatni a konkrét érzéseit egy lány iránt aki tetszik neki vagy akibe szerelmes, ezért nem mer szemtől szembe tiszta érzésekkel közeledni feléd, szóval igen, bejössz neki :D ez van, ha meg már nem bírod tovább, akkor légy te a határozottabb állj elé és kérdezd meg, hogy most tetszel neki és össze jönne e veled vagy pedig marad az a piszkálós kisfiú.

2010. márc. 26. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki,de szerintem ne kezdj vele,mert oszitársad,max akkor,hha most ballagtok.
2010. márc. 26. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Így van míg osztálytársad hagyd. én is befürödtem -_-

én is piszkálással kezdtem(seggrecsapkodás) lol visszagondolva xD aztán meglepődtem mikor egyik ügyeletes szünetbe átölelt:O 2 hétig tartott a semminek nevezhető vmi:D

Hála Istennek azóta megkomolyodtam és több mint másfél éve van egy non komoly párkapcsolatom:)

2010. márc. 26. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Tetszel neki.
2010. ápr. 19. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem is tetszel neki . a lényeg a LEGFONTOSABB h ketten legyetek mikor megkérdezed tőle a dolgokat!!! mert ha mondjuk az osztálytársai előtt vagy a barátai előtt úgysem ismerné el4 remélem még nem késő a válasz érdekelne mik lettek a fejlemények azóta ha gondolod privátba megirhatod imi1234567@citromail.hu nah sok sikert mindenkinek!;)
2010. ápr. 19. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!