Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy értette?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy értette?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk , néha találkozok vele csak nem ismerjük annyira egymást, én 25, ő 30 éves van férje gyereke is, beszállok a liftbe ő mondja hogy nyomjak ( gombot) mondom nyomjak? mire ő : egyenlőre csak a liftet és nevet, mire ő : jól nyomtál mire én hát nyomni tudni kell, ő meg mosolyog és mondja ennyi, szerintetek van esélyem nálam kalandra??
2016. jan. 9. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján? Nem biztos. Én is produkáltam ilyet egy sráccal, volt csaja. Pontosabban ő dumálgatott ilyeneket én meg elnevettem. Nem történt semmi természetesen. Ez lehet poénkodás is. Főleg, ha nő csinálja.
2016. jan. 9. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ezeket nem kell és nem is szabad komolyan venni.
2016. jan. 9. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd komolyan biztos hogy lehet belőle valami hidd el.. Majd írd meg milyen volt.
2016. jan. 9. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!