Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok nalatok 11bol mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nalatok 11bol mennyi jellemzo? 12es nem kell nem jatszik

Figyelt kérdés
2016. jan. 9. 00:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11.-ből 9, nem vagyok okosabb a barátomnál ez tuti és nem hasonló az otthonunk (az enyém rendezetlenebb, nála mindig rend van, mindennek helye van). A pontokhoz tartozó szöveget nem olvastam el, túl nyálas ömlengésnek éreztem..
2016. jan. 9. 10:34
 12/14 anonim ***** válasza:
hát nem vagyok hasonló, az otthonhoz, az tuti... "tudja hol a helye, és nem vágyakozik máshova" ahahhhaahaha :D
2016. jan. 9. 10:39
 13/14 anonim ***** válasza:

1. Okosnak okos vagyok, de nem vagyok okosabb a páromnál. :D

2. Nem vagyok ocsmány szerintem.

3. Kedves és gondoskodó, ez szerintem igaz

4. Energikus - Hát mikor hogy :D

5. Ragaszkodó - túlságosan is. Viszont oda van írva, hogy a pasik önzőbbek. Szerintem ez nem igaz. Ez tuti valami női magazinból van, vagy nők írták XD

6. Kompromisszumképes- Egy terület van, amire ez nem jellemző, az a hűség. Megcsalásnál semmilyen kompromisszum nincs, legyen hűséges.

7. Hasonló az otthonhoz. Hát ezt a párom tudná megmondani, de szerintem igaz, mert nagyon közel állunk egymáshoz. Nem tudom, fordítva igaz-e, de nekem ő olyan, mint egy otthon végül is ^^

8. Meg szoktam mondani, ha szerintem téved, de azért néha előfordul, hogy mégsem tévedett :D

9. Erős és nőies: Erős talán nem annyira vagyok

10. Szenvedélyes -igen

11. Szorgalmas: Elég lusta vagyok, de megcsinálom, amit kell.

2016. jan. 9. 11:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálam talán a nőies az kérdéses. A többi rendben 20/L
2016. jan. 9. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!