Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párok TÖBBSÉGE tényleg ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párok TÖBBSÉGE tényleg ezen kategóriák szerint vannak együtt: szép-szép, átlagos-átlagos, csúnya-csúnya?

Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 21:21
1 2
 11/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem nem :D Láttam én már mindenfélét.
2016. jan. 8. 00:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, tök vegyes. Mi mondjuk a szép-szép páros vagyunk. :D
2016. jan. 8. 02:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Akkor nem megyek oda olyan lányhoz, aki tőlem magasabb kategória, mert úgyis elutasít.

5-6-os kategóriának tartom magam. (Bizonytalan vagyok, ezért a két mérték.)

2016. jan. 8. 16:57
 14/20 Titusztitusz ***** válasza:
Tényleg...
2016. jan. 8. 17:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, kifejtenéd, mit jelent számodra, hogy te ebbe a kategóriába tartozol? Mit értsek ezeken a szinteken?
2016. jan. 8. 18:58
 16/20 A kérdező kommentje:
Átlagos, vagy maximum jobb esetben fölötte 1 fokkal. KÜLSŐT tekintve.
2016. jan. 8. 20:06
 17/20 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember átlagos, de mindenki átlagon felüli annak a szemében, aki szereti. :-)
2016. jan. 8. 20:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Már az is viszonylagos, hogy ki néz ki jól.

Próbálkozni kell mindenféle lánynál és néhány biztosan bejön. És sokkal fontosabb a jó duma és az önbizalom.

2017. jan. 27. 12:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Én átlagos lánynak tartom magam, és a társkereső korszakomban az átlagos kinézetű pasikat kerestem. De a külső nekem másodlagos volt, sokkal fontosabb volt nekem, hogy az élethez való hozzáállása, gondolkodásmódja közelítsen az enyémhez. Pl: kétszer randiztam egy hentessel, aki épp munkanélküli volt. Ami zavart benne: hogy már egy éve volt munkanélküli, és egy kezemen össze tudtam számolni, hogy hány pályázatot adott be az egy év alatt. Mindenre volt válasza, hogy hova miért NEM érdemes pályázni. Ja, és persze, ő mondott fel, mert hentesként azt is elvárták tőle, hogy kifenje a késeket, és ez már neki sok volt...Ő akkor volt 35 éves. Harmadik randi már nem volt...

Az alfahímeket (jól kinéző, szuperjárgánnyal rendelkező, esetleg élsportoló, nálam jóval gazdagabb) tudatosan kerültem. Ők az alfanőstényeket keresik, én nem vagyok az.

Végül egy átlagos kinézetű, velem azonos iskolai végzettségű (főiskola, bár ez nem volt elvárás a részemről) emberrel jöttem össze. 5 éve vagyunk együtt, májusban esküvő :) és nekem ő a Tökéletes Férfi. De tényleg nagyon hasonlóan gondolkodunk az életről, pénzügyekről, hobbiról, mit tartunk fontosnak, stb.

2017. jan. 27. 13:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én párom a legszebb nő, én meg csúnya vagyok öreg és ráncos.
2017. jan. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!