Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekből már sejthet valamit?
Figyelt kérdés
Még csak december közepe óta beszélgetek Facebookon egy fiúval aki tetszik, nem ismerjük még jól egymást, nem tudja hogy meleg vagyok. Mindig én írok rá, ő sosem kezdeményez beszélgetést. Ő normálisan beszél velem, mint fiú a fiúval , barátkozunk, stb, én meg próbálok minél kedvesebb lenni, bókolok neki stb . Ő nemnagyon használ szmájlikat, ám én szilveszterkor olyan kis vigyorgó piros arcú(:$) és puszis szmájlival (:*) kívántam neki boldog újévet. Ti ezekből sejtenétek már valamit, vagy szerintetek ő mit gondolhat? Gondolhatja, hogy tetszik nekem, vagy figyelmen kívül hagyja?2016. jan. 7. 16:07
1/7 anonim válasza:
Ha tudja,hogy fiú vagy és terve van veled, ő is smile -zott volna viszont.......minimum...........
2/7 A kérdező kommentje:
Ő csak akkor használ smileykat, ha valamit elhibázott, és utána kijavítja és tesz egyet annak a végére hogy "bocsi"
2016. jan. 7. 16:20
3/7 anonim válasza:
Ő is meleg?
Rajtad látszik, hogy meleg vagy, vagy sejtheti?
Csak azért kérdezem, mert vannak olyan meleg férfiak, akiken egyből látszik, hogy meleg, meg ismerek 2 olyat is, akiről soha nem mondanám meg, hogy azok.
4/7 A kérdező kommentje:
Ő nemhiszem, hogy meleg. Kicsit lányosan viselkedik, de ebből még nem következtethető le semmi, mert egy fiú osztálytársam is nagyon lányosan viselkedik, mégis hetero. Mivel fülig bele vagyok zúgva, rajtam talán látszódhat ha vele vagyok, de előben még csak egyszer találkoztunk.
2016. jan. 7. 16:42
5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy közben észre vettem, hogy ez a kérdés egyáltalán nem ebbe a kategóriába tartozik, nemtudom hogy sikerült ide tegyem :D -_- sry
2016. jan. 7. 16:47
6/7 anonim válasza:
néhány smiley-ból még nem hiszem, hogy bármit feltételezne
főleg ha azt se tudja, hogy meleg vagy
de ha ő nem az, akkor sajnos úgyse lesz belőle semmi, akkor se ha megtudja te mit érzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!