Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, hölgyek! Mit gondoltok az ilyen hajról és szakállról?
Figyelt kérdés
A hajam már majdnem akkora, bár a szakállam sajnos nagyon gyenge és ritkás.
(22, lassan 23 éves vagyok.)
2016. jan. 6. 15:04
11/18 anonim válasza:
Egy picit ősemberes, de sokkal jobb mint a mai ecsethajak, meg csirkehajak. Inkább lenne ez a divat.
12/18 anonim válasza:
Így elmegy, de most ha elképzelem ritkább kiadásban és kevésbé karakteres arccal az igénytelen rocker kifejezés ugrik be. Sajnálom. Ettől még lehet jó, de lehet egészen katasztrofális is. Szerintem várd meg amíg dúsul, megerősödik a szakállad és csak utána növeszd ilyenre, ha ragaszkodsz hozzá.
13/18 A kérdező kommentje:
16:35
Mennyivel idősebb? Sokaknak már 17 évesen erős arcszőrzetük van.
17:24
Soha nem követtem a modern divatot. És örülök neki.
2016. jan. 6. 23:21
14/18 A kérdező kommentje:
Lélekben a középkorban élek.
2016. jan. 6. 23:22
15/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, imádom! Nem csak a viking kinézetű srácokat, de a viking metalt is!: )
16/18 A kérdező kommentje:
13:09
Végre valaki, aki szereti!
A kelta témájúakat is kedveled?
2016. jan. 7. 14:08
17/18 anonim válasza:
Annyira abban nem vagyok benne, bár együttes függő.: ) Biztos van ami megtetszene!
De a metalnak sok más ágát is nagyon szeretem.
18/18 anonim válasza:
Nekem ez már túl sok. Nekem ápolatlannak is hat, amiért különböző hosszúságúak a szálak és ide-oda kunkorodnak. A hosszú hajjal amúgy nincs bajom, de a rövidebb, kklasszikusabb hajak ált. jobban tetszenek férfiakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!