Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szünteted meg magadban a vonzalmat valaki iránt, akivel időnként muszáj találkoznod?
Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 13:11
3/8 anonim válasza:
En is erre keresem a valaszt..meg nem fejtettem meg..de vajon tenyleg lehetetlen?
4/8 Shaddark válasza:
Az idő majd megoldja.
Esetleg átirányíthatod másra - ha van aki szóba jöhet.
5/8 A kérdező kommentje:
Átirányíthatom :) ez cuki.
És mégis mennyi idő oldja meg?
2016. jan. 6. 14:37
6/8 anonim válasza:
a férfiak gyakran meg tudják gyűlölni az illetőt, belevetítenek ezt-azt.Nőtől ilyet még nem hallottam, nő vagyok, és nekem sem sikerült a vonzalmat megszüntetnem. Igazából már nem is akarom. Megtanultam ezzel a helyzettel együtt élni, és letenni az egészet. Úgy vagyok vele, hogy vagy lesz egyszer valami, vagy nem, de élem az életem, aki közben szeret azt szeretem, és ennyi.
7/8 Shaddark válasza:
Cuki :D
Aki miatt én próbáltam ezt decemberben az is folyton lecukizott, nem is lett belőle semmi :(
A nőknek nem jönnek be a cuki férfiak :D
Nincs gondom a vonzalomkeltéssel normál körülmények között amúgy, de ha érzelmileg érintett leszek akkor átmegyek lúzerbe és össze-vissza szerencsétlenkedem :)
8/8 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy már nem akarom megszüntetni a vonzalmamat valaki iránt.Volt egy időszak,mikor próbáltam küzdeni ellene,de nem ment.Még,ha akarnánk se tudnánk egymást kikerülni.Sajnos nem lehetünk együtt,még nem.De nem tudhatjuk mit hoz jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!