Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám más férfiakkal levelez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám más férfiakkal levelezik, egy házasságban ez jelenthet valamit, vagy csak szórakozás a célja?

Figyelt kérdés
A szüleim boldog házasságban élnek, de észrevettem, hogy anyám más férfiaknak írogat olyan témákról mintha együtt lenne velük, tehát szexuális dolgokról. Ez valamennyire megcsalásnak számít? Mások is írnak ilyet miközben házasok, vagy kapcsolatban vannak?
2016. jan. 3. 08:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
most eléggé megzavartatok, akkor mit kéne tennem?
2016. jan. 3. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:

2 dolgot tehetsz.

Vagy nem szolsz semmit.

Vagy, ha anyuddal kettesben vagytok, rákérdezel.

Megmondod, ne haragudjon de beleolvastál és most teljes zavar van benned. Szeretnéd ha öszintén beszélne veled, hogy helyére tud rakni a dolgokat!

2016. jan. 3. 12:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es és 6-os kommentelő!

Az mind jó, amit leírtatok, DE, az a férfi, amelyik eltűri, hogy a párja más férfiakkal levelezzen szexuális tartalmakban, az egy papucs, megalkuvó, inkább eltűri, hogy a párja így viselkedjen, de ő nem akar egyedül lenni, inkább homokba dugja a fejét.

Ti eltűrnétek, ha a párotok így viselkedne, mint a kérdésben szereplő anyuka? Ti továbbra is szemet hunynátok tette felett, csak mert van annyi más jó tulajdonsága és próbálnátok a langyos sz..ros vizetekben megteremteni a harmóniát?

Itt nem kell szépíteni a dolgokat, az anyuka csúnyán viselkedik és SZERINTEM, a férje nem tud erről! És nem mellékesen az anyuka gyáva módon csinálja ezt, mert nincs benne annyi tökösség, hogy felvállalja azt, hogy megromlott a kapcsolata a párjával és vagy helyre hozza, vagy szakítsanak.

2016. jan. 3. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:

#13, van ilyen is.

Aki megalkuvo papucsságbol.

Meg van aki nem!

Lehet sok mindent nem szeretni, amik ettől függetlenül másoknak elfogadhato.

Szerintem ezt tiztázza le anyukával a kérdező. Ne zavarjuk még jobban össze!

2016. jan. 3. 14:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele erről és azt mondta, hogy minden rendben van köztük és ezek a levelek nem jelentenek semmit csak jól esik neki, hogy ilyet írnak
2016. jan. 3. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Szexre hívja a fickókat, vagy a szexről beszélnek. nekem is van olyan facebook ismerősöm (50 év körüli nő), akivel épp tegnap este beszélgettük egy kimerítőt a szex témájába. Ettől függetlenül nem érdekel a nő. öreg és nem is tartja magát jól.

Nem lehet, hogy itt is csak erről van szó.

Anno volt egy másik facebbok ismerősőm. megromlott a házassága, és sokat beszélgetett más férfiakkal. Velem is nagyon kedve volt, de a túlsúlya matt nem érdekelt, de azért jól esett elbeszélgetni egy nővel számos dologban.

Szóval csak azért, mert másokra írogat, még nem megcsalás. Szerinted ha apád csinálná ezt az is megcsalás lenne, vagy csak férfi macsóskodás?

2016. jan. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!