Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta van barátnőm, miért derül ki azokról a lányokról, akik korábban egyértelműen éreztették velem az esélytelenséget, hogy valójában szívesen összejöttek volna velem?
Figyelj! Egy nő engem 2x elutasított.
Nagyjából egy év utàn ő, én és egy harmadik közös ismerősünkkel beszéltlgettünk együtt. Haver kérdi "és mivan azzal a lánnyal, akire nyomulsz? " mire ez a lány meglepődötten "nyomulsz egy lányra?"
Azóta megkaptam a 3. elutasítást tőle.
a kerítésen túlról könnyű.
ez olyan, mint megtudni a chatpartneredről, hogy jó messze lakik, aztán azt mondani, milyen szívesen találkoztál VOLNA vele.
amúgy, aki a "szemét kikaparná", attól nem vennék nagyon semmit komolyan. aki attól lesz halálosan szerelmes, hogy elérhetetlenné válsz.
unom már egyébként, hogy sok férfi itt azzal érzékelteti a szellemi fölényét, hogy lelogikátlanozza a nőket úgy általában, INDOKLÁS NÉLKÜL. ennyit bárki tud, hogy lecsap mindenre, ami szerinte őt igazolja, és aztán körbehordozza a trófeát egy fórumon.
nem zavar a hülyeség, amíg nem irányul senki ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!