Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan akinek jól telt egyedül a szilveszter? 29n
Meglepően jól éreztem magam,annak ellenére,hogy egyedül,itthon töltöttem.
Mondjuk ez csak az én "hibám",mert 3 helyre is hívtak+anyu is áthívott,de most úgy éreztem,egyedül akarok lenni.
4 hónapja szakított velem életem szerelme,3 hónapig egy zombi voltam,előre rettegtem az ünnepektől,és ennek ellenére szuperül teltek. :)
Futni voltam,majd sorozatmaratont tartottam,végül lencsét főztem,aztán éjfél lett egyből,filmeztem,most meg már aludni kellene,de nagyon jó volt. :)
Kedves kérdező,tanuld meg egyedül is jól érezni magad,csak így érezheted jól magad egy kapcsolatban is majd.
Nem fél emberek vagyunk,hogy csak egy másik által leszünk egészek,ez butaság,hanem már mi magunk vagyunk egy egész.
Az a baj,hogy sokan beleesnek abba a hibába,hogy bármi áron kell nekik a kapcsolat,csak hogy ne legyenek egyedül,és inkább megalkusznak,pedig nem szabad!
Fel a fejjel,és próbáld meg azt tenni,amitől jól érzed magad,és hidd el,nagyon is jó dolog tud lenni az egyedül szilveszterezés is. :)
27/N
Én is egyedül voltam, és pocsékul éreztem magam.
Vettem egy üveg bort, kb háromnegyedét ittam meg és 8-ra kiütöttem magam. Gyorsan ment, egyébként nem iszok, de most ez is volt a cél. Most fáj a fejem, bevettem egy gyógyszert.
Szar hangulatban vagyok most is. Később remélem kicsit jobb idő lesz, kimegyek futni.
Örülök, hogy nemcsak nekem jut mindig először a futás eszembe mint utolsó mentsvár, ami helyrepofoz.
Lehet, hogy egyedül is jó, ha úgy tud hozzáállni az ember.
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!