Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt a reakciom? Ti hogyan reagaltattok volna?
Szép szóval sajnos nem lehet nevelni az embereket, csak félelemmel. Sajnos...
Másból valahogy nem tanulunk..
Az mma edzesen belenk ivodott, h ha tamadast inditanak felenk, reflexbol tamadjunk vissza sulyos serulest/halalt okozva. Ez a gyors reakcio az eletunket mentheti meg. Szovsl en reflexbol utottem volna az orrara, es eltort volna. Igen, no vagyok. Ez nalam nem harag , hanem reflex elsosorban.
En sem szeretem, ha tiszteletlenek velem..
Jo lett volna, ha leutod. Ne akarjon a nyakadra noni.
N
tehát egy kb anyád korú nő, aki féltette tőled a lányát - még ha félreértés is volt - fepofozott. Te meg ahelyett, hogy elmagyaráztad volna a dolgot megfélemlítetted. Nekiálltál emberkedni. Ügyes vagy. Igazi macsó. Büszke lehetsz magadra.
"Ha legkozelebb elofordul tuti h kap egyet vissza kezbol." - na ez még aggasztóbb.
De a legijesztőbb, hogy a sok tahó meg helyesel itt neked.
Pff, ezek után én a csajod helyében kivágnálak, mint macskát sz*rni.
Istenem, mekkora barmok lehettek. "Jatszottunk" - milyen jatek az ahol ugy nez ki mintha epp verned a csajt? Ha verted volna akkor meg jo hogy probalta vedeni az anyja. Igy hogy nem volt jogos a pofon, es ideges lettel szerintem megfelelo volt a reakciod.
Aki azt irta hogy "reflexbol" visszautott volna raadasul lany letere, csak gratulalni tudok.. gondolkodas nelkul utni, ez hova vezethet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!