Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pár ahol nem bulizik a lány és a fiú sem, és mégis megvannak egy jó ideje? Akiknek nem mindenük a bulizás?
Igen, mi olyanok vagyunk :)
25F/L
Igen, mi is így vagyunk, persze a haverjaival ő is rendszeresen összejár, de bulizások nincsenek egyik részről sem:)
20/L és 19/F
Én nem tartom magamat bulizósnak és a párom sem az. A baráti összejöveteleket nagyon szeretjük, mint például sütögetés bográcsozás ahol egymás társasága a lényeg nem az hogy mindenki részeg legyen, viszont nagy bulikba sosem járunk. Lassacskán most leszünk 4 évesek és tökéletesen jól meg vagyunk így :)
22/L 23/F
Mi is ilyenek vagyunk. Én egyszer voltam életemben diszkóban, az elég is volt, pedig táncolni alapvetően szeretek, de nagy a tömeg, sok a proli, nem lehet egymást érteni, lökdösnek...
Mi szívesebben járunk el koncertre, színházba, múzeumba (moziba nem, mert azt a párom nem szereti, ő itthoni filmnézés-párti :D), vagy csak otthon társasozni meg hülyülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!