Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok egyetemista lány kényszerül "a testi adottságaival" pénzt keresni a tandíjra, és az albérletre. Ezek a lányok a lelkük mélyén megbánják vagy sem a tetteik?
Egyetemista vagyok és még nem találkoztam ilyen lányokkal.
Nem értek azzal egyet,hogy minden nő k.úrva. Valószínüleg olyan helyen ahol tényleg van ilyen. De attól még nem kell minden lányt lekúrvázni,mert nem lehet mindenkire ezt mondani.
Aki dolgozik is suli mellett mondjuk diákmunkát,le a kalappal elöttük,mert tényleg van ilyen. Tanulás mellett éjszakának,aztán reggel suli. Elég megeröltető vol nekem.
Miért nem lehet elhunyt,hogy ilyen is van?
#11 Azt ösztöndíjkérdéshez annyit, hogy nagyon nem mindegy, milyen egyetemre jársz, ha abból akarsz megélni. Én anno egyetemistaként 5,4 és 5,8 közötti átlagokkal se kaptam soha többet 15-18ezer Ftoknál, míg ismerős más egyetemen a hármasaival kapott 40-50ezreket... És mindkét esetben nagy nevű egyetemről van szó, csak más vezetésről.
Ettől függetlenül a véleményeddel egyetértek, de azért az ösztöndíjra építeni meredek. :D Amúgy ez az egyetemista lányok mind k.vák kezdetű kijelentés nagyrészt urban legend. Százból egy, mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!