Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok egyetemista lány kényszerü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok egyetemista lány kényszerül "a testi adottságaival" pénzt keresni a tandíjra, és az albérletre. Ezek a lányok a lelkük mélyén megbánják vagy sem a tetteik?

Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Jól kell tanulni, és akkor kap ösztöndíjat, ha még több tesója is van, vagy a szülei szegényebbek, akkor emellé szoctámot is igényelni, és ha épp ráér pár napot egy héten, akkor melózni is elmehet. VÉgső soron nincs rászorulva senki sem a k..válkodásra.
2015. dec. 30. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Téged ez miért érdekel? Én ismerek ilyen lányt és nem úgy tűnik mint aki megbánná. Sőt még szépségkirálynő is lett valamelyik városban, szóval érdekes módon, ha nem tudják mit csinál még értéket is látnak benne. És nem sokan keresnek 1 milliót.
2015. dec. 30. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyetemista vagyok és még nem találkoztam ilyen lányokkal.

Nem értek azzal egyet,hogy minden nő k.úrva. Valószínüleg olyan helyen ahol tényleg van ilyen. De attól még nem kell minden lányt lekúrvázni,mert nem lehet mindenkire ezt mondani.

Aki dolgozik is suli mellett mondjuk diákmunkát,le a kalappal elöttük,mert tényleg van ilyen. Tanulás mellett éjszakának,aztán reggel suli. Elég megeröltető vol nekem.

Miért nem lehet elhunyt,hogy ilyen is van?

2015. dec. 31. 02:58
 14/15 anonim ***** válasza:

#11 Azt ösztöndíjkérdéshez annyit, hogy nagyon nem mindegy, milyen egyetemre jársz, ha abból akarsz megélni. Én anno egyetemistaként 5,4 és 5,8 közötti átlagokkal se kaptam soha többet 15-18ezer Ftoknál, míg ismerős más egyetemen a hármasaival kapott 40-50ezreket... És mindkét esetben nagy nevű egyetemről van szó, csak más vezetésről.

Ettől függetlenül a véleményeddel egyetértek, de azért az ösztöndíjra építeni meredek. :D Amúgy ez az egyetemista lányok mind k.vák kezdetű kijelentés nagyrészt urban legend. Százból egy, mondjuk.

2015. dec. 31. 10:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Egymilliót meg lehet keresni napi 3 vendéggel, ha 10 ezret kér csak a csaj. És ma már többet kérnek.
2022. aug. 5. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!