Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy csaj dolgozik?
Korán kezdtem dolgozni, és most jó állásom van. Normálisan keresek, és megtehetem, hogy csak 8 órát dolgozzak, ne kelljen túlóráznom. a főnököm rendes, elenged szabadságra, stb.
Emelett egyedül lakom, nyilván a háztartást is vinni kell egy minimum szinten.
Eddig akárhány fiúval találkoztam, mind kiakadt ettől, pedig esküszöm, nem vagyok se rendmániás, se karrierista, csak szeretem, ha elfogadhatóan néz ki a lakásom (pl. ha hétvégén a srácnál alszom, nem rohad a bögrém a mosogatóban 2 napig), és el vannak intézve a dolgaim (hétfőn nem arra megyek be, hogy minden határidőt lekéstünk.).
Miért van, hogy a férfiakat ez riasztja? 27/L
"De úgy vagyok vele, hogy szerintem nőként nem nagyon tehetek többet, mint hogy szexelünk, keresem a kedvét, meghallgatom a problémáit, és ha kell, intézem a kis dolgait."
Itt lesz a gond, nem a munkáddal, meg a céltudatoddal. Egy párkapcsolat nem csak erről szól... messze nem.
Bizony nem erről szòl!!!!
Ez a bibi veled,legalàbbis az egyik biztos.
A férfiakat ez inkàbb vonzza. Sőt,ha elàrulhatok neked valamit: ez a természetes.
Ezek alapján nekem szimpatikus csaj vagy. 32p
Szerintem a fiúkkal lehet valami.. talán komolytalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!