Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2016-ban párkapcsolat szempontjából mire számítasz? Jobb évet szeretnél 2015-höz képest?
#11-es: Köszönöm, jó ember voltam és korrekt. Semmi értelme nem volt. Ettől függetlenül más jellegű dolgokban ugyanúgy jó leszek az értékrendem szerint. Átadom a buszon a helyem, kapnak tőlem ételt a hajléktalanok és hasonlók.
"Jövőre alkalmazkodom a nők igényeihez és arra használom őket, amit nyújtani képesek."
Nem azon verem le a sérelmeimet, aki nem okozott, hanem azon, aki nem okozott MÉG és látom, hogy mit nyújtana. Nem fogom adni a szépet és jót egy lánynak, aki előadja, hogy a korrektség számít neki, amikor hanyatt dobja magát 2-3 más jellegű mondattól. Ha ennyit tud nyújtani a megbízhatóság helyett, akkor ennyire is használom. Nyugodtan lehet érte bunkózni.
Akinél látom, hogy korrekt, azzal persze nem leszek ilyen. Évek alatt egy ilyen nővel találkoztam, őt most is maximálisan tisztelem. Mégsem volt korrekt ő sem, mert hazudott. Akkor mégis mit tegyek szerinted? :D Várjam a csodát? Ugyan. Nem leszek az a naiv lúzer, aki elől elkapkodják a lányokat. Előbb kellett volna hallgatni a baráti körömre, így is későn jöttem rá, mit is kell csinálni.
Nem számítok semmire. Most csalódtam épp...2015-ben sem számítottam, jött valaki, aki elkezdett irántam érdeklődni, de én nehezen nyitok,mire nyitottam, átpártolt máshoz.
Mind a hárman egy társaságba tartozunk, csaj nem tudja, hogy a pasi először nálam próbálkozott, neki mindhárman barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!