Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem felfoghatatlan? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem felfoghatatlan? L

Figyelt kérdés

Sajnos olyan természetem van, ami konkrét indok nélkül nem tudja elfogadni, hogy valami miért nem jön, jöhet össze.

Van egy srác, akire felfigyeltem. A legtöbbször meredten bámul rám. Van, hogy csak állunk és nézzük egymást hosszú másodpercekig. Addig, míg zavaromban le nem sütöm a szemem. Általában egy felnőtt ember odafigyel arra, hogy ne legyen túl feltűnő a bámulása, de ő nem.

Úgy gondoltam 1 próbát megér a dolog. Elkezdten barátkozni vele, próbáltam megismerni, viszont interneten, mivel egyrészt nem is talákoztunk, másrészt pedig én sem vagyok egy merész típus.

A beszélgetés jól sikerült, de kellett noszogatni, mert úgy vettem észre, hogy félénkebb. Megmutattam az egyik fiúbarátomnak a beszélgetést és neki is úgy jött le, mintha félénk lenne, félt volna kissé.

De mint írtam fentebb jól sikerült, tett olyan megjegyzést, ami = a vonzalmával, mégse jelentkezik, se semmi.

Én már még egyszer biztos nem keresem. Csupán jó lenne megérteni, hogy mi lehet a baj? Csak ezt szeretném tudni. Elfogadok én bármit, de vajon mi lehet a baja? Se barátkozni, se mást nem akar, pedig a beszélgetés során ő terelte a szót a "nem barátkozósdi" felé?

2015. dec. 30. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki. Ennyike
2015. dec. 30. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy a beszélgetés csak szerinted sikerült jól, de ő úgy gondolta hogy nem illenétek össze és nem akar megbántani ezért inkább nem is mond semmit.
2015. dec. 30. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért gondolod,hogy valami baja van?Talán csak egyszerűen ez nem fog összejönni nektek,nem mindenki passzol mindenkihez.
2015. dec. 30. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolat olvasas nelkul nem fog menni. Lehet hogy o tette fel itt a masik kerdest hogy ugy erzi a lanyok csak szorakoznak vele. De lehet hogy siman bolond.
2015. dec. 30. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bejössz neki, de annyira szociális analfabéta, hogy nem tudja ezt demonstrálni feléd. Vagy egyáltalán nem jössz be neki, csak te hiszed ezt. Konkrétan kérdezz rá!
2015. dec. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!