Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasinak 31 évesen még sose volt párkapcsolata, és most megtalált téged aki szeretné, de fél tőle is, akkor mernétek beszélni a pasi anyjával?
Hagyjad az anyjàt. Intézd el egyedül, te elvileg felnőtt vagy.
Tudni fogja,honnan fùj a szél. Mégjobban beràg. Nem is értem,miert akarod bevonni anyucit. Amugy az egész életedet ìgy akarod leélni ? Mert örökké ez lesz. Egy 30+os gyereked lesz. Igen,tudom,most vàltig àlllìtod,hogy szereted,meg mindent megteszel, nem adok neki egy évet, azt sem tudod,merre menekülj. Mivel ilyen a pasi, mindig anyucit hívod segìtségül? Ès tudod, lehet,hogy az elején most kedves de ebből előbb-utòbb konfliktusok lesznek.
Most rengeteg gondolat kavarog a fejemben. Az egyik, hogy mi zajlik a pasi fejében, és egy másik, hogy mi zajlik a te fejedben...
A pasinak kimaradtak az életéből (elmondása szerint) olyan dolgok mint a tini szerelem, a lázadás, a szakítás, stb. Múltak az évek, ő nem szedte össze a tökét, a haverjai java részének mindig voltak szerelmi ügyei, problémái, míg ő a komfort zónából soha nem lépett ki, hisz anya mindig mellette volt, nem kellett ilyesmin aggódni. Azt nem írtad le h mióta van köztetek ez az...izé...vagy csak én felejtettem el. Akkor viszont bocsi.
Ha kevesebb mint fél éve, akkor azért ne bízz meg annyira anyuciban egyenlőre. Lehet hogy valójában jó szándékú, de azért a fiát 31 éve ismeri, míg téged kevesebb. Ha a háta mögött ténykednél, gondold el hogy venné ki magát.
Igazából két dolgot tehetsz.
1. Ne sajnáld!!
A szavaidból ítélve olyan mértékű szánalmat érzel szegény srácon, hogy még én ilyet nem láttam. Mindennek megvan az oka. Neki is van. Kis önbizalom kell neki, de ha még te is pumpálod belé, hogy mekkora csődtömeg és állandóan segíteni akarsz neki, akkor rossz úton jársz. Pont az ellenkezőjét éred el vele.
Mond el neki inkább naponta hogy mennyire büszke vagy rá (Mittudomén a karierje, célja, végzettsége miatt). Ha kedvesen szól, vagy ha felhív egy váratlan pillanatban, azt is tedd szóvá, hogy neked ez milyen jól eisk és milyen figyelmes. Egy férfit leginkább az doppingol, ha ő irányíthat. Ne vedd ki a kezéből a vadászati élményt. Legyél te a vad és ő a vadász. De ne is engedd magad túlságosan elejteni. ;)
2. Ha nem keres, nem hív, csak te keresed, te mész hozzá, te békülsz, akkor hagyd a francba! Ha ő semmit nem tesz a kapcsolatért, és eleve te kezdeményeztél, akkor már most mondom, hogy ez kapcsolat nem f9og sokáig tartani. Játszhatod az anyuka szerepét, de meg fogja unni. Elég neki belőle egyy. Lehet hogy tele van a srác komplexusokkal, de azért ez már több a soknál.
Szorulj háttérbe, ne akarj irányítani. Egy kicsit sodródj az árral. Hagyd hogy ő döntsön, ő keressen, ő hívjon randira. Ha egy férfi passzív a kapcsolatba, akkor előbb vagy utóbb ki is fog belőle lépni.
Én elhiszem, hogy türelmetlen vagy és szeretnéd, hogy működjön, de neki a kamaszkora jóformán kimaradt. Ne akarj megváltó lenni, ne rendezkedj és ha betartod ezeket amiket leírtam, akkor tuti a siker. Még ha nem is jön össze, emelt fővel távozni egy kapcsolatból és a tudat, hogy te mindent megtettél, az is már fél siker.
Ui: Ha komolyabban érdekel a téma írj privit. Szívesen segítek! :)
Én is azon a véleményen vagyok, hogy te nem tudod megváltani a világot, nem tudod rávenni arra, hogy szexeljen veled. Ez az ő döntése, hogy belemegy-e vagy sem, nem az anyjával kell "megnevelni".
Két dolgot tehetsz: vagy vársz türelmesen, amíg meghozza a döntést, hogy készen áll, le akar feküdni veled, vagy otthagyod. Mert, aki mindig arra hivatkozik, hogy nincs önbizalma, kifogásokat keres, nem akarja kockáztatni magát a másikért(pl., tisztában van vele, hogy valószínűleg csúcsbéna elsőre az ágyban, de legalább örül, hogy veled lehet), arra nem érdemes sok időt rááldozni.
Ha pedig már készen áll, akkor jó sok petting, előjáték és akkor beindul. Utána meg lehet, hogy le sem lehet majd vakarni magadról. :D
25/L
Én is a 12 és a 15. válaszlóval értek egyet!
13. válaszoló!
Sok olyan kapcsolatot láttunk már, ahol a lány annyira de annyira próbálkozott és szerette vlna hogy működjön a kapcsolata, de ha egy férfi valamit eldönt, akkor már csak a jóisten segíthet annak meggátolásában.
Ha ráerölteti magát és állandóan nyüstöli, hogy de IGENIS FEKÜDJÜNK LE ÉS IGENIS LEGYÉL TALPRAEETT ÉS HATÁROZOTT akkor az mi, ha nem zsémbesség???
Mennyivel célratörőbb az, ha valakinek hagysz időt gndolkodni? Mennyivel jobban esik egy férfinak, akinek nem volt még ilyen helyzetben része, hogy a nő hagy neki időt, hgy átértékelje a történteket? Mennyivel jobban esik egy nőnek az, ha a férfi őt keresi, és nem pedig ő fut utána és a lány udvarol? Liberális világban élünk ugyan, ahl a eminizmus célra törő, de egy normális kapcsolatban ne ez legyen már a kiindulópont! :) Kedves kérdező sok sikert és hallgass a 12, 15ösre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!