Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszek neki, de lefeküdne velem. Miért?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, akit kb 3 éve ismerek. 1 éve reménytelenül szerelmes vagyok belé. Ő nem tudom mit érez. Vagyis azt mondja, hogy nem tetszek neki, nem szeret, "utál", viszont nyáron elkezdtem észrevenni, hogy ha más fiúkkal lát elkezd féltékenykedni, folyton csipkelődik, ha meglát egyfolytában néz, rólam beszél. Nemrég felajánlotta, hogy töltsünk el együtt egy éjszakát, csak úgy. Amire én nemet mondtam. Szerintetek érezhet valamit, vagy mi ez nála? 20l 18f2015. dec. 28. 14:52
1/10 anonim válasza:
Na szerinted mit?Hát azt és ezt te is tudod.Csak egy strigula lennél neki.
2/10 anonim válasza:
Miért jó méltóságodat eldobálva egy kis gimis nyikhaj után ácsingózni?
3/10 anonim válasza:
Persze, hogy érezhet valamit... a vér lefelé áramlik a micsodájába, és az merevedni kezd. Ezt megérzi ám, minden pasi. És te arra kellesz, hogy azt a problémát megold.
4/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem mentem bele, többre tartom magam és utána tudom, hogy csak rosszabb lenne. Csak kíváncsi voltam.
2015. dec. 28. 15:54
5/10 anonim válasza:
Nem jössz be neki, de ha épp nincs senki kilátásban, egy ürítésre te is jó lennél.
6/10 anonim válasza:
Úristen... ne legyél már iq harcos...
Áll a farka és sötétben minden luk luk. Ennyi.
7/10 anonim válasza:
az egoja miatt féltékeny. semmiképp se menj bele és igen, az agyam azt mondja, ne foglalkozz gyerekes idiotákkal.ha nem vagyok ennyire jozan véleményem, akkor meg azt, hogy ha evalamiétr ennyire érdekel és szerelmes vagy, igaz nem is ismered, de ki nem volt ugy is szerelmes... szóval akkor azért, hogy jobban érezd magad és bármilyen irányba változzon ez a számodra rossz állapot, akár ugy, hogy megismerve kiábrándulsz belőle, akár ugy, hogy megjön az esze és elkezd becsülni lányként, és vmi talán egyszer lehet is belőle, ami nem szexkapcsolat, szóval ezek miatt ne szakitsd meg vele a kapcsolatot, hanem szedd össze a noi méltoságod mellé a bátorságod is és ha egy haveri körben mozogtok vagy egyéb módja van, hogy tudjál vele emberileg ismerkedni, akkor beszélgessél vele párszor. igy feloldalnád a plátoi szerelem okozta szenvedést. hacsak nem vagy nagyon erős és méltoságteljes amazon, aki ezek után nem akar már tőle semmit. de nem sok ilyen ember van..
9/10 anonim válasza:
az, hogy utál, az megint egy ovodásra valló beszolás.. lehet, nem olyan gáz a srác, csak abban a korban van, hogy élvezheti a helyzetet, hogy elmondhatja magárol, hogy szerelmes belé valaki és ezt kihasználja.mondjuk a haverok előtti megfelelés miatt. de ettől még lehet az éretlensége ellenére, hogy nem rosszfej és kisül belőle valami. persze szexuálisan ne nagyon , csak ha tényleg érdemes lenne rá egyszer a helyzet.. az az igazság, hogy ebben a korban nálam azok a srácok, akikkel mindketten érdekeltük egymást vagy én érdekeltem őket, mág azok is hajlamosak voltak az egojuk miatt büszkélkedni azzal, hogy szerelmes voltam beléjük vagy ha csak ők voltak, még ugy is volt, aki azt mondta rólam, én vagyok belé szerelmes. pedig mégcsak nem is idiota szemétládák voltak,hanem jófej emberek, meg most is azok, igy pár év elteltével. csak sok fiu ilyenkor még óvodás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!