Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 21 éves srácnak lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21 éves srácnak lehet esélye egy 26 éves lánynál?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nem annyira extrém mintha 14 évesen tetsze egy 19 éves,vagy mégis? Nyilván más lenne a helyzet fordítva, nem tudom hogy a 26 éves lányok mire vágynak, mit várnak el a fiúktól,ilyesmi.. lehet hogy teljesen más a gondolkodásuk mint pl egy 16 èvesnek,gondolom érettebbek... de mire kell figyelni ha azt szeretném hogy felfigyeljen rám? Köszi a válaszokat :)
2015. dec. 28. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Van esélyed. Ha egy szinten vagytok, simán működhet. Nekem 20 évesen 25 éves barátnőm volt közel 2 évig. Nem a koron múlik semmi sem. Javítalak, 26 éves az már nő, nem lány.
2015. dec. 28. 18:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó :)

Mivel neked van ebben tapasztalatod, meg tudnád mondani hogy különbözik-e egy 26 éves nő meghódítása egy fiatalabb lányétól? Úgy értem,egy tinilánynak elég a kockahas, meg őket könnyű felszedni buliban,de ez a nő akire én gondolok szeret vadulni,de bárkivel nem menne el ha érted..nagyon rendes,kedves,normális nő aki nem mellékesen eszméletlen szexy is..

2015. dec. 29. 01:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, nos a lényeg, hogy ne legyél tesze-tosza, határozatlan papucs, bókolj neki, de ne túl sűrűn, és ne is túl erősen, hanem spontán dobj be valamit. Leginkább a jellemére bókolj, ne a küllemére, hiszen tudja magáról, hogy jó nő. De néha megjegyezheted azt is, hogy de selymes a hajad, szépeka körmeid, rúzsod jól áll stb.

Ne érezze azt, hogy félénk vagy azért, mert 5 évvel idősebb. Játssz vele, tereld a témát arra, hogy te milyen sokrétűen szeretsz szeretkezni, hogy nyitott vagy, határozott, férfias, szeretsz figyelni a nőre, igényed van odatenni magad. Mivel ő is ilyen, értékelni fogja.

Legyél következetes, ne beszélj sokat a szexről, de ha szóba kerül a téma, akkor ezeket mondd el, amiket én. Vállald fel, hogy szereted megadni, ami jár. :D

És egy apró trükk: elmesélheted, hogy kevés olyan nő van, aki tabumentes, legalábbis ezt ttapsztaltad, és szeretnéd már elengedni magad az ágyban. Ekkor bogarat ültetsz a fülébe, és ő szeretne majd bizonyítani neked szexnél, hogy már pedig ő nem ilyen görcsös. :D

2016. jan. 2. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!