Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves srácnak lehet esélye egy 26 éves lánynál?
Köszi utolsó :)
Mivel neked van ebben tapasztalatod, meg tudnád mondani hogy különbözik-e egy 26 éves nő meghódítása egy fiatalabb lányétól? Úgy értem,egy tinilánynak elég a kockahas, meg őket könnyű felszedni buliban,de ez a nő akire én gondolok szeret vadulni,de bárkivel nem menne el ha érted..nagyon rendes,kedves,normális nő aki nem mellékesen eszméletlen szexy is..
Igen, nos a lényeg, hogy ne legyél tesze-tosza, határozatlan papucs, bókolj neki, de ne túl sűrűn, és ne is túl erősen, hanem spontán dobj be valamit. Leginkább a jellemére bókolj, ne a küllemére, hiszen tudja magáról, hogy jó nő. De néha megjegyezheted azt is, hogy de selymes a hajad, szépeka körmeid, rúzsod jól áll stb.
Ne érezze azt, hogy félénk vagy azért, mert 5 évvel idősebb. Játssz vele, tereld a témát arra, hogy te milyen sokrétűen szeretsz szeretkezni, hogy nyitott vagy, határozott, férfias, szeretsz figyelni a nőre, igényed van odatenni magad. Mivel ő is ilyen, értékelni fogja.
Legyél következetes, ne beszélj sokat a szexről, de ha szóba kerül a téma, akkor ezeket mondd el, amiket én. Vállald fel, hogy szereted megadni, ami jár. :D
És egy apró trükk: elmesélheted, hogy kevés olyan nő van, aki tabumentes, legalábbis ezt ttapsztaltad, és szeretnéd már elengedni magad az ágyban. Ekkor bogarat ültetsz a fülébe, és ő szeretne majd bizonyítani neked szexnél, hogy már pedig ő nem ilyen görcsös. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!