Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó csajnak számítok? Ha ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó csajnak számítok? Ha . Bővebben lent!

Figyelt kérdés

-naponta minimum 1 srác leszólít h van e barátom/mióta vagyunk együtt stb.

-gyakran megnéznek stb..

Vagy minden csajjal így viselkednek a pasik?

2010. márc. 24. 17:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

sztem igen, jó csaj lehetsz...:D

én is nőcisen öltözök,de nem túl kihívóan...csak szeretek szexi lenni:D am nekem is általában le akarnak szólítani a pasik,de néha ilyen sablon szövegekkel pl"szia cica van gazdid?" hát...ettől a falra mászok :|.de volt már olyan is többször h csak dudáltak vagy kiszóltak a kocsiból.vagy pl a buszmegállóban minden pasi engem bámul :D meg reggel amikor megyek a buszmegbe minden reggel legalább egy pasi köszön,de közben nem is ismerem xd,meg mosolyognak rám :D

szal nemhinném h kimondottan ribisen öltöznéél(bár nem ismerlek :D..lehet h úgy öltözöl xd),de a pasiknak az is bejön ha kicsit elegánsan, nőcisen öltözünk fel és nem túlságosan kihívóan ribisen :D

16/L

2010. márc. 24. 19:46
 22/25 anonim ***** válasza:
azért az se mindegy, hogy kik szólítanak le, vagy kik szólogatnak be. valljuk be a bodzaszedő segédmunkások és a tizenéves suttyóknak bejönni nem nagy cucc. aki meg beszólogat meg ilyesmi, az mindenkinek beszól. (vagy legalább mindenki olyannak aki elér egy bizonyos szintet) én is lány vagyok, gyakran leszólítanak, beszólnak, utánam néznek, stb, pedig nem érzem magam különlegesnek, tök átlagos vagyok... szóval én nem ilyenekre alapozom azt, hogy jó csaj vagyok e, de lehet rosszul gondolkozom..
2010. márc. 24. 20:54
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem segédmunkásokra gondoltam :D

Olyan helyeken nem mozgok..

Suliba,buszon korombeliek.. :D

2010. márc. 24. 21:27
 24/25 anonim ***** válasza:
Nagyon menő vagy..., de ez maradjon köztünk!
2010. márc. 24. 22:02
 25/25 A kérdező kommentje:

Hogy jöttél rá??

Ezt már rég tudom,de itt nem ez volt a kérdés :DD

2010. márc. 27. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!