Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti 25 évesen kezdenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti 25 évesen kezdenétek saját életet?

Figyelt kérdés

Én 21 éves lány vagyok, két éve jártunk mikor odaköltöztem hozzá, anyukámék bánatára. Idén augusztusban megint odaköltöztem amit ugyanúgy végig sírtak a szüleim de apósomék kidobtak.

Megkérdeztem párom elköltözne e velem albérletbe azt felelte ő ugyan nem hagyja el az apját nem fogja azzal a földbe taposni a lelki világát.

Ez nagy veszekedésbe torkollott és szakításba, azóta azzal nyaggat hogy nincs olyan 25 éves pasi aki saját házon gondolkodik meg családon mikor az apja adósságot törleszt és egyedül maradna.

2015. dec. 27. 16:45
 1/9 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem immáron 4,5 éve jártunk
2015. dec. 27. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért is dobtak ki apósék? Mi volt az indok?
2015. dec. 27. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
az anyja mindig azzal jött hogy elhódítottam a fiát tőle, féltékeny volt mert már két nő volt a gyerek életében.
2015. dec. 27. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért költöztél oda?
2015. dec. 27. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tedd össze a két kezed, hogy meghoztad életed legjobb döntését!

Aki 25 évesen inkább választja a mamahotelt, minthogy a barátnőjével összeköltözzön, azzal az indokkal, hogy megsérti a szülők lelkét, az 40 évesen is anyuci pici kisfia marad.

"azzal nyaggat hogy nincs olyan 25 éves pasi aki saját házon gondolkodik meg családon"

De, van. Sőt, van aki nem csak gondolkodik rajta, hanem tett is érte és jéé van neki. Na erre varrjon gombot.

"az apja adósságot törleszt és egyedül maradna"

Ja igen, és nem lenne olyan könnyű pénz kifacsarni a fiúcskából, mert mi az hogy a saját életét akarná élni.

Szóval hagyd a francba, mert ő anyuci kisfia és egy zsarolható pénzautomata, és az is fog maradni.

2015. dec. 27. 17:03
 6/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Kezdenék. És egyébként attól, hogy nem ott lakom az eladósodott Apámnál még tudnék neki segíteni.
2015. dec. 27. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy normális karrier ívet bejáró férfi ekkor kezdd el úgy keresni, hogy a saját lábára tudjon állni egy fiatalabb barátnővel a nyakán. Szerintem adj neki egy kis időt, és tartsd a témát a felszínen..
2015. dec. 27. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor én nem vagyok normális karrier ívet megjáró férfi.
2015. dec. 27. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy önállóságra vágyó ember a húszas éveiben minimum gyűjtöget arra, hogy egyszer önálló életet kezdhessen és elköltözzön a szüleitől. Ha a lehetőség adott, összeköltözhet valakivel, ha nem, akkor is törekszik arra, hogy önállóbb legyen, mint gyerekként.

Értem, ha valaki segíti a szüleit, akár anyagilag is, de mindennek van egy határa. Az élet rendje, hogy a gyerek felnő és önálló életet kezd. A szülők ennek nem lehetnek gátjai.

2015. dec. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!