Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha egy kicsit husisabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy kicsit husisabb vagyok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan vékony, mint egy Victoria Secret modell, de mellem, fenekem, csípőm és derekam van. Inkább úgy nézek ki, mint Martine McCutcheon.

2015. dec. 26. 23:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, sőt! Egy nő akkor szép, ha formás, nagy mellekkel. Az lenne baj, ha olyan vézna lennél, mint a Victoria Secret modellek. Na az nem szép!

25F

2015. dec. 27. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ha nem Victoria Secret modell akarsz lenni és nem olyanoknak akarsz tetszeni, akiknek az a nő ideál jön be, akkor nem baj, hogy nem olyan az alakod. nem az számít, hogy mások mit gondolnak a külsődről, hanem hogy te jól érezd magad a bőrödben, elfogadd magad olyannak, amilyen vagy. az igazán fontos kapcsolatokban mások is el fognak téged úgy fogadni, ahogy te elfogadod magad. akinek meg a külsőd miatt nem kellenél, az valószínűleg úgyis csak a külsőddel törődne, így nem is téged akar, csak egy neki tetsző testet, ez meg jobb is, ha nem te vagy...
2015. dec. 27. 14:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

7-es vok: nekem már tele van az ivarszervem ezekkel a kipréselt szúnyoglábszár-csont szerű naccságákkal.

Végre egy gömbölyű, bögyös-segges hús-vér leányzó!!!

2015. dec. 27. 23:55
 14/17 Scav ***** válasza:
Attól függ, kit kérdezel. Az említett hölgy valakinek tökéletes, valakinek túl húsos, valaki szerint meg majdnem gebe :D
2015. dec. 28. 23:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meg vagyok magammal elégedve (körübelül 95%ban) és amiket kaptam azok ebben mégjobban megerősítettek. Köszönöm mindenkinek :)
2015. dec. 28. 23:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Van akinek baj, van akinek nem. Nekem bejön a husisabb testalkat, de van aki erre azt mondja, hogy tehén.
2016. márc. 24. 18:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Megnéztem a lányt, akit példának hoztál. Jó alakja van, bár én jobban szeretem az olyan lányokat, akiknek még nagyobb a mellük, az az ideálom.
2016. márc. 24. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!