Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova vezet az hogy nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vezet az hogy nagyon sok par nem vállal gyereket vagy ha vállal akkor 1. et?

Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 16:41
1 2
 1/15 opened paradise ***** válasza:
45%
Kevesebb váláshoz.
2015. dec. 26. 16:48
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem látsz bele mások életébe.

1. Vannak, akik hiába próbálkoznak, nem jön össze, és nem szeretnek erről másoknak beszélni.

2. Vannak, akiknél közbejött valami az első gyerek után és nem lehet második, de érthető, ha ezt nem kötik mások orrára.

3. Vannak, akik egyszerűen olyan anyagi helyzetben élnek, hogy legfeljebb egy gyereket tudnak tisztességesen felnevelni, és nem segélyekből akarják fenntartani magukat, mint egyes dolgozni nem szerető rétegek... Nekik elég lenne ösztönzőleg, ha olyan fizetésért dolgozhatnának, amiből meg tud élni egy család nélkülözés nélkül akár több gyerekkel is. Apám pl. olyan szegény családban nőtt fel, hogy a fehér kenyér ünnepi eledelnek számított. 7-en voltak testvérek, akik felnőttek (1 nővére meghalt csecsemőként, mert jött egy háború és a szegénység...), ő már csak 2 gyereket vállalt, mert nem akarta megkockáztatni, hogy az ő gyerekei ugyanazt tapasztalják meg, amit gyerekként ő átélt a szegénység miatt.

4. Vannak, akik nem is akarnak gyereket, esetleg érzik, hogy nem lennének jó szülők, nincs türelmük hozzá... stb.

2015. dec. 26. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
Olcsóbb benzinhez.
2015. dec. 26. 16:52
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Az a házasság amit csak a gyerek tart össze, lópikulát sem ér.

Nos, egy normális demokráciában a problémát megpróbálnák megoldani. Kevesebb pénzt stadionra meg látványos ostobaságokra, többet az egészségügybe és az oktatásba. Az áfát lejjebb vinni mert ugye itt a legmagasabb. Az valós segítség lenne,szemben a hangzatos rezsicsökkentéssel. Aztán megcsinálnák úgy a családi kedvezményeket, hogy ne csak a gazdagok járjanak jól, hanem a középosztály is. Persze valós munkahelyteremtés sem ártana és egy élhető,szabad ország, tehát abbahagynák a hülye központosítást. Előbb utóbb az emberek nem menekülnének el innen és akár gyereket is mernének vállalni.

Persze én most egy értelmes országról beszéltem. Nálunk ugye más a helyzet. Hibáztassunk mindenkit,szokásos ellenfeleink a liberalizmus, genderőrület és gyurcsány (mindenért ő a hibás)és persze a nők szent céljának nevezzük ki a gyerekszülést. Ha azt kérdezik hova, mire, akkor az libsi propaganda, hát hogyhogy hova, ide kérem, a helyi kórházba ahol mállik a vakolat és ha nem viszel szikét, meg sem műtenek. Ide tessék szülni gyermekeiket, hazafiasságból. Mert józan megfontolásból ugye senki nem tenné....

2015. dec. 26. 16:55
 5/15 anonim ***** válasza:

Ezt esetleg ajánlom elolvasni:

[link]

2015. dec. 26. 17:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltatok. Nekem sincs gyerekem egyébként. És rngeteg volt csoporttársamnak, barátnők ek ismerősöknek stb. Nekünk pl nem lehet. De már belenyugodtam. Azonban sokan gondoljak úgy hogy minek inkább azt a pánzt stb utazásra költik meg magukra. Én aggódom , és ezért tettem fel a kérdést. Az unokatesóm korosztálya 10 el idősebb 40 es , még 1-2-3-4 gyerek simán van a baráti körükben. Nekeik special 3. A nagy már 19. Kijelentette ő sem akar gyereket, max 1 et mert milyen xar volt neki hogy nem tudtak megadni a szülei mindent. Egyre kevesebb gyerek születik. Egyre kevesen vállalnak max 1. Et. Vagy direkt 1 et sem.
2015. dec. 26. 17:24
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Nézd, a Földön jelenleg túlnépesedés van. Nekem inkább az a problémám, hogy jelenleg azok vállalnak több (sok) gyereket, akik felelőtlenül élnek, és ezzel rossz mintát adnak a gyerekeiknek (tisztelet a kivételnek).
2015. dec. 26. 17:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Oda, hogy a magyarság egy generáció múlva megfeleződik, az "eltérő kultúrájú" 3-4 gyereket vállaló csoportok pedig sokszorozódnak.
2015. dec. 26. 17:37
 9/15 A kérdező kommentje:
Pl arra gondolok hogy mire nyugdíjas leszek nem lesz miből fizessék a nyugdíjat mert én hiába fizetem most, jóval kevesebb dolgozó lesz akkor aki majd fizet.... Meg hát igen főként a naplopó stílus emberek lesznek mert a kisebbség az valóban vállal jó sok purdét főleg hogy most majd 10+ 10 milliót kapnak aztan majd ha nem tudjak fizetni megsegítik őket mint a devizahiteleseket
2015. dec. 26. 17:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Elvileg büntetlen előélet, és legalább fél év folyamatos munkaviszony kell hozzá. Hogy a gyakorlatban hogy fog ez kinézni... azt majd meglátjuk.
2015. dec. 26. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!