Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van e olyan akinek a parja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e olyan akinek a parja Koszovoi Alban?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat, pro/contra erveket szeretnek tudni.
2015. dec. 26. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez önmagában semmit nem jelent. Nem egy gyökeresen eltérő idegen kultúra, ott is ugyanilyen emberek élnek, mint itt. Abból, hogy ő most koszovói albán, mindössze annyi következtetést lehet levonni, hogy sokat kell majd utaznotok, ha az anyóst/apóst meg akarjátok látogatni.
2015. dec. 26. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Az egyik legjobb barátnőmnek a férje koszovói albán, 2 kisgyerekük van.

Érdemes tudni, hogy a koszóviak 90%-a szunnita muszlim, kisebb százalékuk pedig ortodox vagy katolikus keresztény.

A barátnőm férje muszlim.

Szeretik egymást 10 év után is, de alapvető gondok vannak a kapcsolattal szerintem (szerintük nem, úgyhogy a magánügyük). A barátnőm tipikus mártír alkat, és nagyon kedves lány. A férje semmit nem csinál a háztartásban, gyerekekkel sem. Nem megy értük az iskolába, óvodába, nem tanul velük. Csak játszik - az ő felfogása szerint csak ez a férfi feladata, a munka a nőé. Elvárta, hogy sokáig otthon legyen a gyerekekkel, később kiegyeztek egy félmunkaidős állásban - azzal a feltétellel, hogy az összes házimunka, főzés, bevásárlás, gyereknevelés továbbra is a barátnőm feladata. És ez- az ő részéről már "liberális" gondolkodásnak számít!

Sokat jár el a testvéreivel és a barátaival, a nőnek náluk nem igazán szabad kimozdulnia.

Elvárja, hogy amíg ő kikapcsolódik a felesége otthon takarítson, később elétegye az ételt. Náluk ezzel a mentalitással nőnek fel.

Pénzügyi és egyéb kérdésekben a feleségnek nincs beleszólása, akkor sem, ha ő is kereső fél.

Az egyetlen pozitívum talán, hogy ugye nem fogyaszt alkoholt, és fontosnak tartja a "család" összetartását.

2015. dec. 26. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy a #2-es írja.

Mindenféle rasszista hangot mellőzve, az igazság az, hogy kb. 90%-uk nem Európa-kompatibilis (még itt, a nyugat-balkáni Magyarországon sem).

Jó részük megélhetési migráns, ami az esetükben azt jelenti, hogy 0 szakképzettséggel szeretnének jó sokat keresni minimális melóval. Jobb esetben egy albán pékséget nyitnak (ami kb. lesz*rja az összes előírást), rosszabb esetben a szervezett bűnözésben helyezkednek el.

A magánéletben pedig a van, amit kb. a #2-es is írt. Ha muzulmán (márpedig szinte az összes az), akkor "asszonyállatnak a konyhában a helye". Nem érintkezhet más férfiakkal, sőt még egy légtérben se lehet velük, ha a férje férfi vendéget fogad, akkor egy másik szobában kell várakoznia. Nem dolgozhat, csak házimunkát, visszabeszélésnek/vitának pedig még elvi szinten sincs lehetősége, ha mégis felesel az asszony, akkor gyorsan helyre lesz téve pár pofonnal.

2015. dec. 26. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Én tényleg nem rosszindulatból vagy rasszizmusból írtam. Én nem élnék ilyen házasságban, de a barátnőm szereti a férjét és boldog így, az ő dolga.

Még valami, amit elfelejtettem, hogy sokan általában ragaszkodnak a nagy családhoz. A férjének 8 testvére van és minden testvérnek jópár gyereke. Nekik ugyan csak kettő van és nem is szeretne többet a barátnőm, a férje állandóan nyúzza, hogy legyen még 2-3 legalább :D

2015. dec. 26. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom szepen a valaszokat.
2016. jan. 7. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!