Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mitől van? Veletek is volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van? Veletek is volt már?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel nem tartom a kapcsolatot csak annyi szokott lenni, hogy reggelente néha látjuk egymást és mosolygunk és integetünk egymásnak. Kb 2 hetente 2-3szor.

Az történt tegnap este, hogy azt álmodtam, hogy össze jöttem vele és utána mikor felkelltem akkor olyan érzésem volt mint ha szeretném, és egésznap rá gondolok.

Miért?

2010. márc. 24. 14:28
 1/10 anonim válasza:
100%
Beleélted magad az álmodba. Van ilyen.(: és ha bejön a lány akkor próbálkozz be nála.:D
2010. márc. 24. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
első megmondta a tutit :D
2010. márc. 24. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:

jaj de mennyiszer volt már. és ez annyira jó érzés

aztán másnapra teljesen elmúlik (L)

2010. márc. 24. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
szerelmes vagy ocsi! ;) az jo!
 5/10 anonim ***** válasza:

Noss!

Szerinted próbáld meg valóra váltani az álmaidat. Nagyon szerencsések azok az emberek akiknek sikerül. De te olyan helyzetben vagy és olyan álmod volt ami nem kizárt, hogy nem válik valóra. Legközelebb ne csak integess neki, hanem próbálj vele beszélgetni is, kérdezd meg mit gondol rólad, és mond el neki, hogy te mit érzel iránta és te mit gondolsz róla. Ha nem próbálod meg, akkor tuti nem is lesz semmi.

6/10 anonim ***** válasza:
Szívtál valamit lefekvés előtt?
2010. márc. 24. 14:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. =)

De az a baj, hogy csak a buszról szokott látni :/ és Onnan integet.

2010. márc. 24. 14:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem szívtam. -.-
2010. márc. 24. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Noss!

Ha nem tudtok összefutni , akkor kérj 1 napra igazolást a dokitól , és egyszer szállj fel arra a buszra amivel ő szokott elmenni. döntsd el magadban , kell és akarod azt a lányt vagy sem!!!

2010. márc. 24. 14:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy nem tudom, hogy mit akarok, mert szinte nem is ismerem :) de nagyon aranyosnak tünik^^ De a látszat néha csal. Am a növére 8 évig volt osztálytársam.
2010. márc. 24. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!