Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hagyom magam beleszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hagyom magam beleszeretni a páromba?

Figyelt kérdés
Félek szerelmes lenni, átadni magam az érzésnek mert az előző párkapcsolatomban ezt tettem de a vége az volt, hogy most előző párkapcsolatként emlegethetem. Viccet félretéve ez tényleg kellemetlen, mert igy érzem, hogy nem tudok teljesen felszabadult lenni, ami egyikünknek sem jó. De nem merek megnyilni.Több, mint fél éve vagyunk együtt.
2015. dec. 23. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Jah, én is így voltam.
2015. dec. 23. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon átérzem, amit írsz, mert pontosan ebben a cipőben járok én is. Fél éve vagyok együtt a párommal, akivel minden nagyon jó, szuperül érzem magam vele és a tenyerén hord, ráadásul érzem, hogy szeretem, de időnként valami azt súgja, fékezzek, mert megint csalódni fogok.

Az előző kapcsolatomban akkorát csalódtam, amekkorát szerintem még ember nem csalódott. Hosszú történet, de a lényeg az, hogy öt évig mutatta egy olyan arcát, amiről kiderült, hogy hatalmas átverés. Soha nem gondoltam volna, hogy engem így át lehet verni, mégis megtörtént. És olyan tökéletesen csinálta, hogy amikor gyanakodni kezdtem, akkor is mindig úgy reagálta le a dolgokat, hogy a végén még nekem volt lelkiismeret-furdalásom és még én kértem bocsánatot.

Egy ilyenből kikecmeregve az ember sokkal óvatosabb lesz, szerintem ez természetes.

Adj időt magatoknak, az idő mindenen segít!

2015. dec. 23. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Egész életedben élhetsz ennek a volt kapcsolatnak ár árnyékában De ha nem bízol meg a párodban akkor cseszheted az egészet. Nyugodtan legyél vele õszinte elmondhatod azt is amit leírtál lehet tud segíteni ha beszélsz vele.
2015. dec. 23. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, akármekkora átverés is... az elég vékonyka tanulság, hogy legközelebb óvatos leszek.

Mondjuk ez én kedvesem is ilyenféle előélettel érkezett, - attól is boldog vagyok, ahogy látom: kinyílik.

Szóval a párodnak is volna ebben része.

2015. dec. 23. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!