Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagyom magam beleszeretni a páromba?
Nagyon átérzem, amit írsz, mert pontosan ebben a cipőben járok én is. Fél éve vagyok együtt a párommal, akivel minden nagyon jó, szuperül érzem magam vele és a tenyerén hord, ráadásul érzem, hogy szeretem, de időnként valami azt súgja, fékezzek, mert megint csalódni fogok.
Az előző kapcsolatomban akkorát csalódtam, amekkorát szerintem még ember nem csalódott. Hosszú történet, de a lényeg az, hogy öt évig mutatta egy olyan arcát, amiről kiderült, hogy hatalmas átverés. Soha nem gondoltam volna, hogy engem így át lehet verni, mégis megtörtént. És olyan tökéletesen csinálta, hogy amikor gyanakodni kezdtem, akkor is mindig úgy reagálta le a dolgokat, hogy a végén még nekem volt lelkiismeret-furdalásom és még én kértem bocsánatot.
Egy ilyenből kikecmeregve az ember sokkal óvatosabb lesz, szerintem ez természetes.
Adj időt magatoknak, az idő mindenen segít!
Őszintén szólva, akármekkora átverés is... az elég vékonyka tanulság, hogy legközelebb óvatos leszek.
Mondjuk ez én kedvesem is ilyenféle előélettel érkezett, - attól is boldog vagyok, ahogy látom: kinyílik.
Szóval a párodnak is volna ebben része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!