Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindjárt itt a karácsony. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindjárt itt a karácsony. Ti kivel töltitek vagy mi a tervetek?

Figyelt kérdés
Kort is írhattok.
2015. dec. 22. 01:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Magánnyal. Legjobb társ a világon.
2015. dec. 22. 01:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Családdal, nagyszülővel, néhány baráti látogatással, és a két markommal. :D "Oszt" te?
2015. dec. 22. 01:15
 3/10 anonim ***** válasza:

a gépem társaságában töltöm. :)

[link]

2015. dec. 22. 01:25
 4/10 anonim ***** válasza:
depresszióval, meg néhány antidepresszánssal.
2015. dec. 22. 01:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Én nem bírom ezt a képmutatást, hogy hirtelen minden rendben és mindenki szeresse egymást. Előtte meg egy órával még "csináld ezt, csináld azt, miértnincsmégkész, jajmilesz, nemleszkész, éneztnembírom, minekcsináltamennyit, díszítsdfelafát, miértnincskitakarítva, holvannakadíszek, miértolyanlett miértnemilyen.."

Én úgy vagyok vele, ha valaki szeret, az év közben is szeret. Én akit nem szeretek annyira, azt karácsonykor sem fogom jobban megszeretni. Ha lenne családom, szerelmem, gyerkőcök akkor biztos hogy nagyon tetszene a karácsony mert azokkal lehetek akiket a legjobban szeretek.

Hát akit most legjobban szeretek, vele nem lehetek mert szakítottunk néhány hónapja. Így valószínűleg az lesz, hogy 24-én este hazaérek melóból, belük haverom mellé az autóba és addig megyünk míg nem találunk egy kocsmát. Én alkoholt nem iszok de legalább nem otthon vagyok. Majd hajnalban hazamegyünk, délig alszunk, ébredés után ugyanez mindkét nap. Ha vége a karácsonynak akkor végre nyugi lesz aztán mehetünk vissza dolgozni mintha misem történt volna.

Ha barátnőm volna, teljesen másképp fognám fel, de így csak menekülök. Hát ez van.

2015. dec. 22. 01:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Dolgozom, egyedül, semmivel.
2015. dec. 22. 04:25
 7/10 anonim ***** válasza:

A barátnőmmel, -hülyére fogom kefélni.

És ez megy két ünnep közt is, Karácsony és Húsvét, Húsvét és Karácsony között is

2015. dec. 22. 05:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Családdal, barátommal, rokonokkal.

Nem lesz egybecsődítve mindenki, hanem külön látogatások lesznek.

2015. dec. 22. 09:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sem lehetek azzal, akit szerettem, mert szakítottunk mi is.

Szóval tv-vel, videótárral, géppel, sok alkohollal.

Ja, és veletek! ._)

2015. dec. 22. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Megpróbálom bepótolni az alváshiányomat részben, amivel hónapok óta küzdök, nem lesz könnyű, mert nem várható csend az egyik családtagom egészségi állapota miatt, de azért próbálkozom, pár napom van feltöltődni, a két ünnep között meg dolgozom.
2015. dec. 22. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!