Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te és egy barátod ugyanazt az embert szemeltétek ki. Mennyire vennétek ezt komolyan?
Nem foglalkoznék vele. Ilyen alapon ő is passzolhatná a srácot miattad.
Ismerkedj vele, aztán ha lesz valami, akkor lesz. A barátnővel ne foglalkozz. Nem régi nagy szerelme, pont annyi köze van hozzá, mint neked.
Én mindig komolyan vettem, nem szeretem a balhét.DE.. egyszer egy olyan pasi jött akire azt mondtam na neeeeeee, ezt nem hagyom.
Sose volt köztük semmi, a pasinak nem is tetszett sőt, többször lekoptatta, de én lettem a világ legnagyobb k....ja, miután összejöttünk.Olyanokat mondott, hogy hagyjuk.Pedig évekig legjobb barátnőm volt.20 éves voltam.
Azóta a pasi a férjem.
Utolsó én azt szoktam mondani h Istenem csak a barátoktól ments meg,az ellenségeimmel elbánok magam.
Kérdező ne foglalkozz semmivel. Érezd jól magad,csináld ami neked a legjobb.
Unokahúgom évek óta nem áll szóba velem egy ilyen sztori miatt. Pedig nem is érdekelt a srác, ő is csak abban buliban szemelte ki, sose látta előtte (tudomásom szerint utána sem).
Az ilyesmit én sem tudom komolyan venni. Mondjuk engem eleve nem érdekel, hogy az az ember, akivel én bármilyen jellegű kapcsolatba kerülök, milyen kapcsolatban áll más emberekkel. Az az ő dolga, nem az enyém. Ilyen szempontból fordítva vagyok bekötve az átlaghoz képest.
Először is van egy olyan berögződésem, hogy ha egy BARÁTOMról van szó, akkor hagyom, mert a barát fontosabb.
De volt olyan, hogy egy ismerősöm, akivel elég jóba voltam... és mindketten elkezdtünk beszélni, hogy milyen jó csaj az xy... és a beszélgetés felénél egymásra néztünk és leesett, hogy mindketten kiszemeltük és konkurencia vagyunk egymásnak. Ott ő azt mondta hátráljak meg, és hagyjam a csajt.
Annyit reagáltam, hogy Egy fenét, és győzzön a jobbik! Akit választ a lány,majd meglátjuk ki a jobb pasi.
A sztori vége annyi, hogy pár hónapig nem beszéltünk, nem is hiányzott igazán, nem is érdekel azóta sem. A lánynak udvaroltam egy hónapig, egész jóban lettünk, aztán lekoptatott, mert neki az ÉN LEGJOBB BARÁTOM tetszett. Ezt a lány elmondta nekem. Mondta, hogy akkor ok, semmi para túlélem. Egy hétre rá, már a legjobb barátommal együtt voltak. Talán kicsit sors iróniája, de a sztori nem rossz, és tényleg így volt :) Még segítettem is nekik összejönni abban az egy hétben. Ahh... gimnázium! milyen szép is volt :'D :D
Aztán jártak pár hónapig :)
mondtam*hogy akkor "ok, semmi para, túl élem"
elírtam :)
Attól függ,melyik barátom.
Valószínűleg a srác döntené el a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!