Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők és lányok akik szívesen eszegetnének a barátjukkal és nem zavarja őket ha meghíznak?

Figyelt kérdés
20/F
2015. dec. 21. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Fogyásra vagyok hajlamos, ezt sok hízásra hajlamos irigyli, hogy bármit ehetek, csak én a bármit ehetek mellett is sovány voltam, amíg nem kezdtem rendszeresen mozogni, soványan nem volt jó alakom. :-)
2015. dec. 21. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen eszek a barátommal, de zavarna, ha híznék. Normális étkezési szokások mellett viszont nem hízik el az ember, mértéktelenül zabálni egyikünknek sem szokása szerencsére.
2015. dec. 21. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj ha szereti a hasát,én is ilyen vagyok.Egyikünk sem hajlamos nagyon a hízásra,de azért ha moszgásszegény életmód bizony meglátszik olyanon is.Nem is inkább a külső,hanem egészség szempontjából nem árt,ha kondiba tartja magát az ember.Szóval lehet sokat enni,de legalább annyit is kell mozogni :)
2015. dec. 21. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen eszem mindenfélét, akár pizzát is, de ha meghíznék az zavarna.
2015. dec. 21. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Az evés mióta egyenlő a meghízással? Úgy is lehet élvezni az étkezést, hogy nem szedsz fel kilókat. Amúgy meg önzőség ilyet kérni, mert az elhízás nem csak esztétikailag zavaró, hanem veszélyes az egészségre.
2015. dec. 21. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:

En sportolo vagyok. Egy edzes alatt fogyok 1-1,5 cm-t. Ez 2-3 kg-t jelent. Igy sokszor gondot okoz, h mivel szedjem vissza a kilokat. A baratommal igy minden nap nagy eveszeteket rendezunk. Akar tobbszor is.

N

2015. dec. 21. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Én kövér voltam egész életemben, és szeretem a hasamat. Engem nem zavarnak a hurkáim. Van nálam egy határ, amit ha átlépek fogyózok, de vékony vagy átlagos soha nem lennék. El sem tudom magam képzelni úgy....brrrr.
2015. dec. 22. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez az evidens ,hogy együtt jókat eszünk a làny ne annyit egyen mint a pasi de együtt evés fontos, nagyon gàz a fintorgós làny..Randiztam egy lànnyal gyönyörü alakja volt inkàbb véknyabb de nagyon arànyos és imàdott enni és fözni
2016. márc. 11. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Én szeretek enni, de zavarna, ha híznék. Kondizós partner mellett sokat sportoltam és többnyire a kajára is odafigyeltem. Mostani párom a lustaság mintaszobra szerencsés génekkel, pocakja van egyedül, de ruhában az se látszik. Állandóan próbálom megváltani, de nem hagyta magát és támogatás nélkül én is kezdem feladni. Éjfélkor kötelezően csipszet majszol a film mellé meg hasonlók.

Pár éve én se sportolok betegségből adódóan, na meg persze a lustaság. Ahhoz képest elég jól nézek ki hogy egész nap fekszem és csokit tömök magamba...persze szeretnék visszatérni az egészséges életmódhoz.

2016. márc. 11. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Enni majdnem hogy mindenki szeret. Aki nem, annak már valami egészségügyi vagy pszichológiai problémája lehet, attól függően, hogy mennyire nem szeret / nem tud / nem akar enni. Ilyen probléma főként a nőknél szokott előjönni.

Na és hogy ha ezt tisztáztuk, jöhet a tényleges kérdésre a válasz. Én is, mint a nők nagyobb része, szeretek a párommal étkezni, együtt, és általában ugyanazt (csak nyilván nem annyit, amennyit ő). Noha igencsak figyelnem kell arra, hogy mit, mennyit, és mikor, mert ha sokszor helytelenül és egészségtelen dolgokat is eszek, én bizony hajlamos vagyok felszedni a kilókat.

Az, hogy valaki mennyire képes hízni/nem hízni a zabálástól, főként genetika kérdése. Vannak szerencsések még itt a válaszolók között is, akiknek nehéz hízni. Ők a ritkább esetek. Vannak olyanok is, akiknek egy pici evéstől is már igencsak nő a pocak. A zabálástól meg aztán pláne. A többséget inkább a hízásra hajlamos hölgyek tábora alkotja. Nekik ha tetszik, ha nem, oda kell figyelni a zabálás szabályozására néha, különben akarva/akaratlanul is elhíznak. És nem, nem fognak "kevésbé hízni"/fogyni attól, mert zabálnak és emellé elkezdenek sportolni. Elárulom mindenkinek, aki nem tudta volna eddig, hogy az önmagában nem segít- legalábbis a fogyásban biztosan nem. Ha vékony akarsz maradni, nem muszáj még sportolnod sem. Ha jól étkezel, vékony maradsz. Nyilván ha még sportolsz is mellé, az csak pluszban előny hogy fitt maradj, de alapvetően a sport önmagában nem fogja leolvasztani a zsírt rólad, ha közben zabálsz mindenféléket. Úgyhogy aki hízásra hajlamos hölgyeim, igyekezzetek (legalább néha) figyelni az étkezésetekre, ha nem szeretnétek elhízni!

Puszi mindenkinek!

2016. márc. 25. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!