Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők és lányok akik szívesen eszegetnének a barátjukkal és nem zavarja őket ha meghíznak?
En sportolo vagyok. Egy edzes alatt fogyok 1-1,5 cm-t. Ez 2-3 kg-t jelent. Igy sokszor gondot okoz, h mivel szedjem vissza a kilokat. A baratommal igy minden nap nagy eveszeteket rendezunk. Akar tobbszor is.
N
Én szeretek enni, de zavarna, ha híznék. Kondizós partner mellett sokat sportoltam és többnyire a kajára is odafigyeltem. Mostani párom a lustaság mintaszobra szerencsés génekkel, pocakja van egyedül, de ruhában az se látszik. Állandóan próbálom megváltani, de nem hagyta magát és támogatás nélkül én is kezdem feladni. Éjfélkor kötelezően csipszet majszol a film mellé meg hasonlók.
Pár éve én se sportolok betegségből adódóan, na meg persze a lustaság. Ahhoz képest elég jól nézek ki hogy egész nap fekszem és csokit tömök magamba...persze szeretnék visszatérni az egészséges életmódhoz.
Enni majdnem hogy mindenki szeret. Aki nem, annak már valami egészségügyi vagy pszichológiai problémája lehet, attól függően, hogy mennyire nem szeret / nem tud / nem akar enni. Ilyen probléma főként a nőknél szokott előjönni.
Na és hogy ha ezt tisztáztuk, jöhet a tényleges kérdésre a válasz. Én is, mint a nők nagyobb része, szeretek a párommal étkezni, együtt, és általában ugyanazt (csak nyilván nem annyit, amennyit ő). Noha igencsak figyelnem kell arra, hogy mit, mennyit, és mikor, mert ha sokszor helytelenül és egészségtelen dolgokat is eszek, én bizony hajlamos vagyok felszedni a kilókat.
Az, hogy valaki mennyire képes hízni/nem hízni a zabálástól, főként genetika kérdése. Vannak szerencsések még itt a válaszolók között is, akiknek nehéz hízni. Ők a ritkább esetek. Vannak olyanok is, akiknek egy pici evéstől is már igencsak nő a pocak. A zabálástól meg aztán pláne. A többséget inkább a hízásra hajlamos hölgyek tábora alkotja. Nekik ha tetszik, ha nem, oda kell figyelni a zabálás szabályozására néha, különben akarva/akaratlanul is elhíznak. És nem, nem fognak "kevésbé hízni"/fogyni attól, mert zabálnak és emellé elkezdenek sportolni. Elárulom mindenkinek, aki nem tudta volna eddig, hogy az önmagában nem segít- legalábbis a fogyásban biztosan nem. Ha vékony akarsz maradni, nem muszáj még sportolnod sem. Ha jól étkezel, vékony maradsz. Nyilván ha még sportolsz is mellé, az csak pluszban előny hogy fitt maradj, de alapvetően a sport önmagában nem fogja leolvasztani a zsírt rólad, ha közben zabálsz mindenféléket. Úgyhogy aki hízásra hajlamos hölgyeim, igyekezzetek (legalább néha) figyelni az étkezésetekre, ha nem szeretnétek elhízni!
Puszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!