Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Palvin Barbi szerintetek is Istennő?
Szép, sikeres, intelligens, gazdag, és tud főzni (ezt olvastam, sőt valami játék nyertesének főzött is).
Kell ennél több?
Tudom majd jönnek a "nem is szép" kommentek, de szerintem minden férfi örülne egy ilyen nőnek. Nem hinném lenne aki elutasítaná.
Rákerestem, mivel nem követem a celeb híreket. Női szemmel nézve szép. Ettől függetlenül megnézném smink nélkül. Másról nem tudok nyilatkozni mivel nem ismerem. Azt hogy intelligens nem tudom honnan szeded a főzés meg alap, nem tudom miért kell hasraesni tőle.
Kicsit túlzásba viszed nem?
Lehet, hogy így kívülről annyira tökéletesnek tűnik, de nekem sem kellene.
Egyrészt, nem passzolnék sem hozzá sem az életviteléhez, továbbá nincs olyan ember aki ne válna beképzelté ilyen sikerek után.
Hát, hogy őszinte legyek több "átlagos", de az én szempontom szerint "szebbet" tudnék.
Persze nem csúfság, de ízlések és pofonok.
#17: elment így is, csak nem tudom, h hova. :)
btw ki a tökömet érdekelnek a hírességek, egy sima falusi csaj kell nekem, nem egy ilyen szarvasgombás rizottót kérnék, libamájpástétommal csajszi, akinek menet közben letörik a körme, és sírva fakad ez miatt. Bár lehet, h nem ilyen csaj P.B se. :DDD
"és tud főzni"
Ez érdekes, mert enni biztos nem szokott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!