Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Moert ilyen? Jogos lenne?
Figyelt kérdés
Multkor azt mondta éhes. Mondom okés Gyere veszek neked valamit. Evvel semmi problema sincsen de ugy érzem ez nem oda vissza. Ma csak ugy kíváncsiságból meg kérdeztem tole h vesz e nekem kólát. Azt mondta hogy neki sincs keves pénze van. Unnepekor szokot gondolni aprossagokkal. Miert ilyen? Azt mondta ma azert volt ilyen mert ideges volt mert h ugy kertem meg h csinaljon egy kávét. 2eve vagyunk egyut o lenne a no. Ezek utan jogos lenne ha nem fogadnak el tole semmit sem es én igy állnak hozza?2015. dec. 20. 17:54
1/4 anonim válasza:
Amíg nem tudsz írni, nem ezen kéne aggódni.
3/4 A kérdező kommentje:
Elnezest az irasert telefonról irok orulok h orni tudok errol... Remelem azert ertheto valamennyire a kerdes
2015. dec. 20. 18:03
4/4 rrrrrreennnnn válasza:
A helyesìràsi és főként fogalmazàsi hibàkra miòta mentség a telefon? Egyébként fàradj àt a tini kategòriàba.Ott szoktak ilyeneket kérdezni,hogy nem vett nekem kòlàt,mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!