Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha 12 éves vook és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 12 éves vook és már megvolt az első csokom?

Figyelt kérdés
VAn egy fiu akki nagyon rendes!!!13 éves!!! szoktunk talizni és olyankor elmegyünk sétálni!!!! Mikor megcsokol 1x-1x a nyelvet atdugja az én számba olyankor nem toom mit kell tenni!!!!!!Segitség:(
2010. márc. 23. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
inkább az a gáz, ahogy írsz...mi az, h toom meg vook? amugy meg dugd át te is a tiédet....ennyi
2010. márc. 23. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
"Gáz" - kinek akarsz megfelelni?
2010. márc. 23. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát látszik hogy 12 éves vagy -.-"

amúgy ha megcsókol és átdugja a nyelvét a szádba, akkor te mit csinálsz ?? bekapod a nyelvét? hát jól is nézne ki. csináld ugyan azt amit ő! játssz a nyelvével.

2010. márc. 23. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
xD nekem 11 évesen volt és tudtam mit kell csinálni...Körözgess a nyelveddel de nem úgy mint amikor fogat mossol fogkefével...játsz a nyelvével:D
2010. márc. 23. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem gáz, és nincs is olyan hogy gáz!

Különben meg ha azon agyalsz hogy mit kell csinálni, akkor nem is élvezed a csókolózást. Szerintem csak akkor csókolózz ha tetszik a dolog, ne azért tedd, mert más ezt elvárja!

Olvass utána itt a fórumon hogy hogyan kell. Sok helyütt le van írva. :)

2010. márc. 23. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
menny vissza az oviba bazz.
2010. márc. 23. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!